Antrenamentul comunicarii. 11 octombrie-curs OPEN in Craiova

"Comunicarea eficienta este o arta. Nimeni in lume nu exceleaza in domeniul artistic fara multa practica, rabdare, perseverenta." (Lisa Bourbeau)

Dupa o pauza de aproape un an jumatate, ma intorc cu bucurie acolo unde am sustinut ultimul curs OPEN, dedicat publicului larg: in Craiova, in sala din incinta bibliotecii Aman. Mi s-a parut deci fireasca alegerea orasului si a salii. Nu mai vorbesc de bucuria revederii multor oameni dragi! Un start perfect pentru mine!





Asadar, dragi craioveni, va invit la un antrenament de o zi-sambata, 11 octombrie, intre orele 9.30-17.00, in sala de la parterul bibliotecii Aman. 

Daca macar o data ati spus sau ati gandit: nu asta am vrut sa spun! sau m-ai inteles total gresit! sau parca vorbim alta limba ...atunci luati in serios invitatia mea. Veti afla lucruri noi, practice, utile, simplu de aplicat pentru a fluidiza si clarifica modul in care comunicati. Toate prezentate intr-o maniera dinamica, care nu va lasa loc plictiselii. 


                                           
  
" Oamenii se urasc pentru ca se tem. Se tem pentru ca nu se cunosc. Nu se cunosc pentru ca nu comunica." (Martin Luther King)

O comunicare eficienta duce la relatii bune, armonioase si profunde. O comunicare mai buna duce la dinamizarea vietii si activitatilor cotidiene. O comunicare mai buna ne poate ajuta sa obtinem jobul visat, sa vindem mai usor, sa negociem cu mai mult curaj. Si da, comunicare eficienta inseamna mult mai mult decat a vorbi. 

"Cuvantul este un mijloc imperfect de comunicare" spunea adesea Camil Petrescu. El, care si-a pus viata in slujba cuvantului scris...

Din agenda:

Ce inseamna a comunica?
De ce este uneori atat de dificil sa comunicam eficient?
Bariere si cai de a le diminua/elimina 
Exercitii interactive
Tehnici de imbunatatire a procesului de comunicare (CEDFEE si altele)
CNV-Comunicarea non-violenta-principii
Mesajele care hranesc versus mesajele toxice, care ranesc
Patru optiuni pentru receptarea unui mesaj negativ
Comunicarea cu oamenii dificili
Legatura dintre nevoie, sentiment si procesul comunicarii
Arta de a pune intrebari-cine intreaba, detine puterea
Ascultarea-jumatatea ignorata. Exercitii.



Metode folosite: Prezentare, filme/fragmente/reclame cu temele propuse si discutii pe marginea lor, exercitii, povesti, metafore, exemple.

Detalii practice:

Cand: 11 octombrie a.c.
Locatie: Biblioteca Aman
Interval orar: 9.30-17.00, cu pauza de pranz si alte doua pauze mici (dupa cum se doreste)

Investitie: 50 RON in contul RO42INGB0000999900682162 deschis la ING pe numele Burdalescu Ileana Andreea sau cash la intrarea in sala, pe baza rezervarii prealabile ferme a locului. Au prioritate cei care au platit in avans. Locurile in sala sunt limitate. 

Rezervarea unui loc se face scriindu-mi pe adresa: andreeaburdalescu@gmail.com. La aceeasi adresa trimiteti va rog dovada platii (OP).

Materialele de curs sunt incluse in pret. 
Tombola-surpriza.


Comentarii