Tot despre imaginatie...


 O noua zi, noi semne:-))

" Cu cat imaginatia este mai puternica, cu atat rezultatele sunt mai putin imaginare." (Rabindranath Tagore)

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor" (Eleanor Roosevelt)

Ce-ar fi sa visam azi, cat mai multi, un vis frumos? Sa visam planeta noastra sanatoasa, fara razboaie, conflicte, ura, arme, neintelegeri, frica, violenta. Sa visam o planeta scaldata in lumina, cu oameni care o respecta si care traiesc in armonie cu legile pamantului. O planeta curata, cu multe flori, cu pace, abundenta si bucurie. O planeta verde, fericita, o plameta pe care fiecare isi gaseste locul, rostul, sensul. Un pamant care ne daruieste atat de multe si caruia ii raspundem cu iubire si grija.
Visati azi cu ochii deschisi....
Energia pe care o punem in reveria noastra nu se pierde...se aduna cu energii similare si poate, candva, undeva, in viitorul nostru apropiat, va face diferenta. Fiti responsabili de imaginile pe care le creati, fiti responsabili de energia pe care o puneti in lume. 
In materialul de mai jos gasiti o lista cu 10 lucruri pe care le putem face pentru a salva planeta. 
Vis- proiectia, cu intensitate, zilnic, a imaginii ideale plus cateva lucruri concrete pe care toti le putem face! Ce munca grozava! Suntem cu totii aici, cu totii responsabili....e ok sa va ganditi la facturi, la cadourile de craciun sau la alte lucruri....dar gasiti timp si pentru visatul cu ochii deschisi dedicat planetei, celor din jur, oamenilor mai putin norocosi ca voi etc...Sa visam  si sa tesem energia unei noi lumi.




" Visam pentru comunitatile noastre si pentru lumea noastra, pentru noi insine si pentru cei apropiati. Putem invata aceasta practica constienta intru dobandirea linistii si a vindecarii. Aducandu-ne visele in vietile oamenilor din jur, putem sa vindecam si sa revitalizam toate relatiile, locul de munca, scolile, sistemul de sanatate, precum si comunitatile noastre". 

                                     Robert Moss, Visul activ

Comentarii