Serialele la care m-am uitat în ultima perioadă


Fauda

În arabă, cuvântul înseamnă haos. Este un serial israelian despre conflictele dintre israelieni și palestinieni. Când am fost prima dată în Israel, nu știam mare lucru despre conflictul dintre israelieni si palestinieni. Acum am mai înțeles câte ceva, din relatările prietenilor de acolo, din cartea lui Dorit Rabynian, din acest serial, din articolele Leliei Munteanu. Nu vreau să deschid o discuție la nivel politic, nu mă pricep, doar remarc că suferința există în ambele tabere. Este un film dur, bine realizat. Aștept sezonul doi. 

Outlander




Perfect pentru relaxare și pauză de gândire, are de toate: fantasy, true love, aventură, intrigi, mister. Admir jocul actritei din rolul principal, este wow! Caitriona Balfe o cheamă în realitate pe irlandeza incredibil de talentată care joacă rolul lui Claire Randall. 


Drop Dead Diva




Veți întâlni în el nume mari, ca Paula Abdul, Gina Torres (Jessica Pearson din Suits) și mulți alții. Kim Kardaschian are și ea un rol episodic-este o infractoare.  Povestea m-a prins, muzica este super faină (nu o dată am oprit filmul ca să caut piesa, descoperind-o astfel, de exemplu, pe  Katie Herzig, care a devenit preferata fetitei mele). Nu vă spun povestea din film, vă las să descoperiți singuri. Vă spun doar atât: rezistați la primul episod, e cam ciudățel, dar apoi filmul devine destul de bun. Sunt șase sezoane.



Good Witch





Câte un episod din Good Witch mi-am administrat ori de câte ori am fost praf de oboseală. Orășelul Middleton este atât de frumos, de dichisit, oamenii sunt frumoși și se cunosc, magia și iubirea plutesc în aer, the good witch iubește ceaiurile din plante, ca și mine și este descendenda unui șir de femei vrăjitoare bune…Este perfect pentru clipele de relaxare totală. 


You Me Her

Un menage a trois funcțional perfect. Ori nu? Aștept sezonul următor să înțeleg unde și de ce a plecat Emma. Aici mai multe despre film. 




Aici mai găsești o listă mai veche (Designated Survivor îl urmăresc în continuare, pe măsură ce apar episoade noi). 

Pe toate le văd pe Netflix. 

Comentarii