Mame care lucrează de acasă. Să le susținem și să le apreciem


Admir și susțin din toată inima mamele, care, din dorința de a fi independente financiar, fără a se îndepărta prea mult de casă și de copii, își cultivă și valorifică talentele și creativitatea, devenind mămici antreprenor. 

Îmi doresc să le ajut după puteri, făcându-le cunoscută munca, produsele, numele. 

În trecut, v-am făcut cunoștință cu Monica Savu, care face rochițele colorate și vesele sub brandul Armonica, cu Ioana Marinescu, blogger cunoscut, pasionată de aranjamente florale ori cu Eniko, contabilă ca profesie, dar creatoare a unor bijuterii delicate și frumoase ori Georgiana Neagu, care a trecut de la bancher la cofetar. 

Sunt multe povești frumoase, inspiraționale în jur. Astăzi vă mai prezint alte câteva mămici inventive, creatoare, care creează lucruri ce pot deveni ușor un cadou inspirat în perioada sărbătorilor de iarnă.


Încep cu Irina. Este primul om cu care am luat masa în oraș anul acesta și primul om cunoscut în 2018 :-) De bun augur întâlnirea noastră, mi-a devenit dragă și îi urmăresc cu încântare activitatea. 
Port des cele doua cocuțe pe care mi le-a creat și ieri am rezervat un colier din lemn pictat de ea. O găsiți pe pagina de facebook și pe instagram


o cocuță cu brandul meu, #focuspeinima

Am vrut să dăruiesc cocuța aceasta unei prietene care pleca din țară,
dar nu am mai apucat-a plecat mai repede decât ne așteptam.
O port eu cu plăcere. 

Colierul din stânga, cu roșu este rezervat de mine.
Semn de carte-un cadou de care un pasionat de lectură se va bucura


2. În jurul meu sunt vreo trei bebeluși, așa că părinților lor sigur le este utilă informația aceasta: Mădălina este o mămică care creează lănțisoare pentru dentiție. Sunt lănțisoare create cu grijă, fără BPA, vopseluri toxice ori plumb. Sunt moi ca să nu rănească gingiile bebelușului și se curăță ușor cu apă și săpun. Pot fi personalizate cu numele bebelușului. 
Aici puteți vedea mai multe coliere și o puteți contacta pe Mădălina. 


3. Ioana Cristina Teodorescu este o mămică îndrăgostită de cuvânt, care scrie cu ușurință. Unora dintre noi și textul unei  invitații la nuntă ne poate da dureri de cap. Putem apela la Ioana ori de câte ori avem nevoie de ajutor să scriem ceva. Pagina de facebook a Ioanei se numește inspirat Texte la cheie. Ce spune Ioana despre pagina ei? 
"Prin intermediul ei, redactez texte de tot felul (advertoriale, promovare, descriere produs, conținut website, discurs, invitație), dar realizez și tablouri cu poezii personalizate, tocmai bune de oferit cadou. Astfel îmbin dragostea mea pentru cuvinte cu cea pentru design și, înainte de toate, cea pentru oameni și etern fascinantele lor emoții. "

Am găsit pe pagina ei textul acesta :-) Bravo, Ioana!. 

4. Încă o mămică talentată și creativă: o cheamă Mădălina și face animăluțe croșetate. Mi se par foarte frumoase și bine realizate! Aici este pagina ei-puteți vedea ce a ieșit din mâinile ei de-a lungul timpului și o puteți contacta pentru comenzi. 

Trifoi cu patru foi-poate fi oferit ca mărturie




Le puteți susține cu un like acordat paginilor de facebook , cu un cuvânt bun și mai ales cu o comandă. 
Sunt lucruri făcute manual, așa că execuția lor durează. 

Dacă doriți să le oferiți de sărbători cuiva, eu zic să le comandați de pe acum, ca să nu existe blocaje (comenzi prea multe, curieri suprasolicitați în decembrie). 

Comentarii