Receptia luminii. Invitatie. Brasov, 30 mai




Nu imi place in mod deosebit cuvantul Cabala (Kabbalah in original), in romana duce cu gandul la cabalistic, cabalin - care tine de cai. In ebraica insa, cuvantul acesta inseamna receptia, primirea (luminii). Asa ca am lansat invitatia la conferinta care se va tine la Brasov sambata pe 30 mai, de la ora 10, folosind cuvintele acestea: invitatie la receptia luminii. 

Studiez de cateva luni, progresez lent. Sunt fascinata, fericita si hotarata sa progresez. Cabala nu este usoara nici in teorie, nici in practica. In practica spune ca vom reusi sa iesim din lumea aceasta stramba, din valea plangerii atunci cand vom actiona ca o singura inima. Putem izbandi atunci cand vom pune nevoile celuilalt mai presus de ale noastre. Cand ne vom anula egou-ul personal si vom iubi aproapele ca pe noi insine ( eu nici cu familia mea nu reusesc, dar lucrez si cer ajutor de sus)...O sa spuneti ca asta spun toate religiile lumii. Asa este. Cei care studiaza Cabala au insa si mediul in care sa aplice teoria: grupul de prieteni. O comunitate in crestere de studenti cabala in care lucram impreuna pentru o viata mai buna. Pentru mai multa lumina si iubire. 

De ce a fost cabala ascunsa si acum se raspandeste in intreaga lume cu viteza? Ce este Zoharul (Cartea Splendorii) si despre ce vorbeste? Este cabala magica sau mistica? In ce crede un cabalist? La ce fel de receptie a luminii se refera? Cum? De ce Tora (vechiul testament) nu vorbeste despre fapte si persoane reale, ci despre stari interioare si procese psihice? La fel cum miturile lumii si povestile, spune Jung si nu numai, vorbesc despre procese interioare....Ce presupune anularea ego-ului? Cum poate fi studiata? Unde?

 La aceste intrebari si la multe altele se va raspunde la Brasov pe 30 mai, in ceainaria Open Heart, pe str Michael Weiss nr 18, la etaj. Cei doi conferentiari sunt prietenii mei David Mogos si Daniel Meze-studenti Cabala pe care ii puteti urmari si in emisiunea inregistrata de mai jos. Ii voi urmari si sustine si eu din sala! 






Puteti afla mai multe urmarind minunatele lectii ale lui Tony Kosinec (sunt numerotate in ordine), accesand kabb.ro, laitman.ro, shanti-spirit.ro sau cautandu-ne pe facebook grupurile Curs Cabala si Cabala pentru femei. 


Comentarii