Trucuri testate pentru a avea mai multi bani




1. Poate cel mai important lucru-abtine-te sa spui in jur-nu am bani, am ramas fara un chior, munca multa, bani putini etc. Iti faci rau singur (a). Poti inlocui cu altele, mai sugubete si mai pozitive: daca nu curge, pica, fac ce fac si am bani, nu raman eu fara bani etc. 
Personal, tac si fac (bani).

2. Cand mergi pe strada, nu lasa mintea sa hoinareasca libera, da-i de lucru-spune mantre precum-atrag multi bani; sunt un magnet pentru bani (cumpara-ti o pusculita daca spui asta, vei gasi multe monede pe jos!!), banii vin catre mine pe cai nebanuite, atrag abundenta si prosperitatea etc. Nu protesta, te rog, inainte de a experimenta o vreme!

Anul trecut, intr-un wk, am ramas fara bani. Ni se intampla rar....asa ca eram frustrati si destul de uimiti si contrariati. Cum conturile erau goale, am decis sa cerem unui prieten. Eram in parc cu Vladi, dimineata, in jurul orei 9, nemultumiti de perspectiva de a cere niste bani imprumut. Am inceput sa spun in gand-vin catre mine bani pe cai nebanuite...(caci numai nebanuite puteau fi...nu vedeam cum si de unde, insa ..pe de alta parte, stiti voi, nu aduce anul ce aduce ceasul...). Mi-a sunat telefonul-nr necunoscut, cat pe ce sa nu raspund. Un barbat se interesa de un aparat pe care il pusesem pe un site spre vanzare...cu un an in urma! Erau zeci de aparate similare pe site-ul acela, asa ca nu mi-am pus mari sperante sa il dau...Voia sa il cumpere, m-a intrebat in ce zona locuim. In 20 min suntem la dvs., daca e ok. Da, sigur, veniti cu suma fixa! (n-aveam rest!) am mai apucat sa precizez inainte de a inchide. A venit la ora stabilita- un cuplu care efectiv a intrat in casa cu banii potriviti in mana. Imi statea pe limba sa ii intreb cum de au ales anuntul meu....cum de s-au decis asa repede...dar la ce bun? Banii vin uneori pe cai necunoscute...Ai doar incredere.

3. Cumpara-ti un portofel scump, frumos. O sa intelegi de ce. Eu am unul superb, corai, de la Musette. Rosu si nuantele de rosu semnifica bogatia, stiti probabil deja. Daca nu, cititi putin despre feng shui. 

4. Gaseste un loc in casa unde sa pui mereu bani la pastrare-eu am un vas ceramic rosu, in care am pus: banii dati imprumut de care am uitat, asa ca atunci cand mi-au fost restituiti au aterizat acolo, restul de la casa…ce gasesc prin buzunare si portofel si care nu au nicio destinatie clara, bonuri de masa, macar unul doua…Ii pun in plicuri inchise, asa ca habar nu am cati bani sunt acolo, insa in caz de nevoie, adica 0 bani in cont, ma bucur mult cand deschid un plic. Faptul ca am mereu bani in casa, imi da siguranta si confort si ma ajuta sa ma concentrez pe ce am, nu pe lipsa. Fondul de urgenta.

5. Schimba in euro, la fiecare salariu, chiar si 2 euro daca nu iti permiti mai mult. Cu alte cuvinte economiseste, oricat de putin. Te vei simti altfel, vei vedea.

6. Vinde tot ce nu mai folosesti. Pune pe okazii.ro sau pe alte site-uri de specialitate haine, bijuterii, carti etc de care nu mai ai nevoie, dar care sunt intr-o stare buna.

7. Schimba-ti toate parolele cu unele legate de bani si abundenta-de genul-ammEreubani, atragmultibani12 etc., mai ales parolele la internet banking.

8. Daruieste fara regrete si retineri o parte din venitul tau. Donez lunar sume de bani. Acum am un mic protejat orb, care m-a cucerit afirmand ca el adoarme mereu imaginandu-si ca are superputeri. :-)

9. Poarta-te ca si cum. Ca si cum ai bani, imagineaza-ti in fiecare zi ce atitudine ai avea, cum te-ai purta si mai ales cum te-ai simti in interior. Mie mi s-a spus adesea ca par a avea multi bani sau ca par a face bani usor. Ma bucur, inseamna ca aplic bine punctul acesta.

10. Aplica legile universale ale prosperitatii. (v. Deepak Chopra). Cartea este tradusa si la noi si pentru mine a insemnat un mare pas inainte.

11. Aplica regula: sunt prea sarac pentru lucruri ieftine. Adica cumpara-ti lucruri de calitate, mai scumpe poate, dar mai putine si mai trainice. Fii selectiv si pretentios.


Scrie-mi daca iti surade macar o idee de aici. Dupa seminarul Trezeste banii din viata ta, la care voi merge, am sa completez, sper lista :-)

Comentarii

Anonim a spus…
La multi ani !
Ai mare dreptate in tot ceea ce spui.Banii se atrag in primul rand mental,printr o permanenta atitudine pozitiva.
spico
Unknown a spus…
Bună. Ai mare dreptate în ceeea ce spui. Și eu am citit foarte multe informații pe această temă și ai dreptate. La mine funcționează gândul atât de bine, încât mă minunez și eu. Eu am o vorbă pe care le-o spun celor din jur atunci când rămân fără bani și cei din jur, familia, mă ceartă, și din senin apar bani ”vezi, universul îți dă atunci când ai cea mai mare nevoie”. Îmi pare rău că lumea nu înțelege de fapt ce înseamă gândul. Orice gând se transformă în realitate, lumea a pornit de la un gând. Aici sunt multe de discutat, pe tema legilor universului, gânduri, etc., dar îmi pare rău că lumea, în general crede că acestea sunt aberații, și că nu au efect, îmi pare rău că nu avem o educație în acest sens. Eu mă bucur că am fost deschisă și că am avut acces la enorm de multe informații. Dacă toți ar avea puțină educație spirituală, și ar fi conștineți că gândurile lor le dictează viața, să zic așa, lumea ar fi un loc mai bun și mai sigur.
Îmi place blogul tău, îl voi citi cu siguranță. Mulțumesc pentru informații. Din orice informație, putem învăța o lecție.â
Mădălina
Anonim a spus…
Asa ceva mai rar imi e dat sa citesc!

Take a look at my web blog; ora exacta
Anonim a spus…
Interesant si merita☺
Laura a spus…
Mmmm...nu stiu ce sa zic! Banii se fac prin munca si se pastreaza ori se cheltuiesc prin chibzuinta.
Andreea a spus…
N-am zis altceva ;-)
E o pledoarie pentru o atitudine pozitiva in ce ii priveste si pentru economisit si stins datorii.
Flori Alexandru a spus…
Super interesant !! Maine de ziua mea imi fac cadou un portofel rosu ����
Andreea a spus…
Ma bucur ! La multi ani si la multi bani atunci :-)