Happy

dupa o zi de curs . Am avut o grupa dornica sa invete si sa experimenteze, foarte deschisi, ceea ce a facut ca ziua sa decurga minunat.
Imi place mult starea asta de oboseala multumita, fara niciun nor si semn de intrebare.

Comentarii

Dana a spus…
obiectiv: compania la care lucrez a initiat un program de training. unul din cursurile trebuie sa particip: comunicare. zic: 2 zile pierdute, e clar! tichie de margaritar, e tot ce ne mai lipsea.

cind? vineri si sambata. pai da, zic, sigur, vineri ca vineri, dar sambata? ziua mea libera? of...
locatie: sala conferinte hotel prin centru.
cu cine? oameni din companie cu care ma salut cind ne aducem aminte, sau doar daca suntem singuri in desert. profesii diferite: operator, it-ist, grafician, vanzari. eu, consilier juridic. imi spun in sinea mea: e o varza. nu avem nimic in comun. nu o sa iasa nimic bun din asta. n-am nimic de impartit cu oamenii astia.

si ma duc, ca deh...daca nu ma duc, imi aminteste cineva ca se mai gaseste vitriol englezesc. si a mai fost si curiozitatea. in plus, oricum nu aveam ce sa fac sambata asta in timpul zilei. nu-mi place, plec si gata.

day one - at the beginning. trainer: o tipa blonda, mignona, voca calda. incearca sa relationeze cu noi, nu merge. reactionam ca niste ziduri. ea vorbeste, noi de abia ne trezim. ea incerca, noi nimic. hm, eram sigura, imi zic, pierdere de timp.

day one - pe la mijloc. sa stii ca imi place de trainer. am desenat, am decupat, ne-am prezentat in fata celorlalti, am vorbit despre noi, ce ne place si ce nu, cine suntem, ce nu suntem. stiti de cind n-am mai facut asta? culmea, si colegii sunt ok. am descoperit ca unii dintre ei chiar vorbesc, jur ca ii credeam muti. probabil ca impresia era reciproca. ba, va rog, am aflat si cine cu cine se casatoreste, care ce vrea de la viata, hobbyuri. am descoperit ca una din colege are ochii superbi. avem o luna de cind lucram in aceeasi firma, si nu cred ca i-am vazut ochii pana acum. ca sa nu mai spun ca unii stiu sa fie si glumeti. alta noutate. am stat tot cursul si am facut echipa cu o persoana careia, acum ceva timp, mi-a venit sa ii scot ochii. probabil si ea se vedea impingandu-ma pe scari.

day one - at the end. zimbim. toti. si nu fortat. de la ce ni se trage? de la o tipa blonda, mignona si "jocurile" ei de comunicare. plecam razand.

day two - sambata!!! cind am plecat de acasa nu era nimeni pe strada. fir-ar, numai eu am curs sambata! in plus, suntem setati sa functionam la o intensitate mai mica in zilele de weekend. e normal. dormim pe noi. si totusi stai! ca ceea ce spune trainerul e interesant. cit de interesant? suficient cit sa luam notite desi avem suport de curs. cite putin din fiecare subdomeniu al comunicarii. fiecare isi da cu parerea despre subiectul discutiei. pro si contra. ne spunem face to face diverse. am uitat sa spun: zimbim. facem poze. facem aplicatii. ne implicam. lucram cu cei de linga noi. radem. ne destindem.

feedback: 2 zile nu pierdute, ci cistigate, oamenii cu care imparteam o cladire de birouri au devenit COLEGI, informatii noi asimilate, o tipa, fosta educatoare, care a "lucrat" o sala de adulti-arici in cei mai mari sustinatori ai cursurilor de comunicare, o stare de bine si de incantare. si de incredere ca de luni, la birou, ma asteapta niste oameni cu care o sa comunic. ca sa vezi!

multumesc Andreea si Monica (FINDERS). cu siguranta vin si la urmatoarele traininguri. si nu vin singura.
Andreea a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andreea a spus…
:-))
Anonim a spus…
Yuppy! Exact cum banuiam:) Andreea are talent la a antrena oamenii:)
Pup!