Gandul zilei de azi,


...pentru ca uneori nu am rabdare, pentru ca sunt impulsiva si uneori prea centrata pe rezultat, pentru ca sunt un dragon de foc care se plictiseste repede si vrea sa fie totul gata I-MEEE-DIAAAAT! , pentru ca de fapt frumusetea vine din lucrurile mici, mici, insirate unul dupa/langa altul pana rezulta o imagine de ansamblu.
Nu intamplator am gasit azi pe net aceasta invitatie: Celebrate the little things !

Comentarii

Anonim a spus…
Pentru ca uneori actunile tale implica si alti oameni, invata sa ai rabdare. Cand esti impulsiva si axata pe rezultat, gandeste-te si la "resursele umane" implicate in proiectele tale. Decat sa faci "acum" un proiect pentru ca te plictisesti I-MEEE-DIAAAAT, invata sa ai rabdare pentru ca uneori actunile tale implica si alti oameni.
Pentru ca de fapt frumusetea vine din lucrurile mici, mici, insirate unul dupa/langa altul pana rezulta o imagine de ansamblu, incearca ca ceea ce decizi sa fie clar si definiv pentru cei care le executa, iar ei sa le faca cu placere si sa simta ca de fapt frumusetea vine din lucrurile mici, mici, insirate unul dupa/langa altul pana rezulta o imagine de ansamblu.
Celebrate the little things !
:)
Unknown a spus…
Lucrurile marunte ne aduc aduc bucurie in viata!
E greu de renuntat la visele mari, desi acestea ne aduc de multe ori trista senzatie a deznadejdii.
Oare visele nu sunt o fuga de realitate?


Psihologie Generala
Anonim a spus…
Să sărbătorim, care va să zică, oamenii. Uneori ne sunt aşa de mărunţi în ceea ce facem...
Meteor a spus…
Cand mai ai aceste "stari"... aminteste-ti ca la scoala, ca profesor... trebuie sa "te cobori" putin la nivelul de cunoastere al acelei clase, al acelei varste. La fel si cu oamenii: daca incerci sa te pui nitel si in pielea lor, sa te raportezi la ei... totul se schimba.
Ma bucur pt tine... si pt noi: "little things" (si aici ma duc cu gandul imediat si la degetelul tau-bagheta cu care "ai vrea" sa dirijezi TOTUL) , ma bucur ca macar realizezi acele lucruri pe care le-ai insirat la inceput! E un inceput! E un bun inceput!
Incearca sa fii "cuminte" mereu!
It's easy, it's best, it's healthy!
Anonim a spus…
Să bem şi o bere răsuflată cu-n răsfăt de fată acră.
Andreea a spus…
Sunt cea mai cuminte, meteor!
Si da, stiu, ai dreptate, nu toti se misca in ritmul meu, uneori mai uit si sunt impulsiva...da la mine intotdeauna este multa galagie, multa spuma...nu tine mult si nici nu e ceva profund..
Meteor a spus…
Uneori, pe unii si/sau din partea unora... putina spuma "sperie" mai tare decat un val mare de apa... si "spaima" asta... ramane acolo, iar daca nu este scoasa... sapa mai adanc si mai atrage altele...