Toata lumea ar trebui sa fie mai zig-zagga

cum zice Loredana. Nu credeti? Sau un pic zuzu. Mai zgubilitici. Cu un dram de nebunie, de furtuna in miezul fiecarei actiuni. Am aduce asa mai multa energie, mai multa culoare, mai multa actiune, mai multa libertate. Descatusare .
Pe scurt, mai multa viata. Si nu orice fel de viata, ci una mai intensa, vibranta.

Comentarii

victor a spus…
Oh da :)
erasmul a spus…
cu priza - 220V ai incercat???!!!

o sa fie chiar plina de vibratii! :)

Glumesc ! Normal !
Anonim a spus…
Păi ce, suntem altfel şi eu nu ştiu?
Andreea a spus…
Hmm, cred ca ar trebui sa ne vedem mai des, am impresia ca toti zuzu si toate zig zagga sunt la tine in tabara. Desi...nu stiu ce sa zic...ai tai sunt cam prea zgubilitici pentru gustul meu. Eu ma gandeam la nebunia aia frumoasa, la curajul de a privi in ochi un om in metrou si a-i zambi deschis, fara teama. Ne e teama unii de altii, suntem ezitanti, fragili, vulnerabili. Asta e un exemplu. Mai ma refer la nebunia creatoare, la curajul de a crea ceva, orice, cat de mic, pentru propria placere. Fara sa ne fie cerut, comandat, platit etc. Sunt multe exemple, nu mai continui, stiu ca tu intelegi la ce ma refer, da faci pe niznaiul. (ce dragut e si cuvantul asta!).
Anonim a spus…
Yeap. Aşa este. Să ne vedem mai des atunci. În ceea ce priveşte drumurile pe care le fac, eu am capul sus şi privesc. Dar observ din ce în ce mai multe capete plecate...
Tzuca Bufnitzuca a spus…
de acord ! :)