Vino sa ma cunosti!

Sambata, intre orele 12.00-18.00 particip la cursul CREAREA MEDIULUI INTERIOR PERFECT, sustinut de Marius Stan- instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia si Master Practitioner NLP.
Am citit cartea lui Mantak Chia, insa nu am exersat, asa ca aceasta oportunitatea este perfecta. O sa fie amuzant sa exersez cele 6 sunete vindecatoare impreuna cu alti oameni.
Ce m-a atras la acest curs-iata un extras din prezentarea cursului:

"Cu mii de ani in urma, chinezii au observat ca emotiile sunt stocate in organele principale (ficat, inima, splina, plamani, rinichi). Acest lucru nu mai pare in zilelele noastre atat de ciudat, avand in vedere studiile lui Masaru Emoto referitoare la programarea apei prin emisia de emotii pozitive sau negative. Astfel, si organele corpului nostru (ce contine peste 70% apa) pot fi programate cu diferite emotii. Iar atunci cand o facem in mod constient le transformam in adevarate depozite, la care putem apela pentru a scoate si manifesta energia unui anumit tip de emotie constructiva, pozitiva."

De la ora 19.00 raspund prezent la invitatia Corinei Marin (http://www.damaideparte.ro/index.php/intalnire-damaidepartero-duminica-2-martie/491/) si voi savura o bere de ghimbir la Mandala impreuna cu toti cei care isi vor face timp pentru o intalnire intre prieteni.

Duminica, te astept la ora 10.00 la Sala Palatului, in sala A. Avem 45 de minute la dispozitie, prea putine ca sa filozofam pe marginea subiectului ales de mine, "Gestionarea esecurilor", insa suficiente pentru o infuzie de energie, optimism si pofta de viata!


Ma bucur de pe acum de intalnirea noastra!
E placut ca interlocutorul din spatiul online sa capete chip si voce.

Comentarii

Mihaela a spus…
Mi-ar placea sa particip dar nu sunt din Bucuresti. Asa ca nu va pot ura decat sa aveti o intalnire placuta si fructuoasa.
Anonim a spus…
Hmmm...să văd ce program am :) Nu promit, dar cu mine nu ştii niciodată...
Andreea a spus…
@ Ella, mi-ar fi placut si mie sa te cunosc! Poate ajung eu in orasul tau...Nu este exclus, calatoresc mare parte din timp.

@ Demaio, te astept cu mult drag. Daca nu ajungi, atunci la un frappe tot ne vedem noi. Eventual si cu Sorana, ce zici?
Mihaela a spus…
Te astept cu drag.
Unknown a spus…
Merci frumos de invitatie. Din pacate nu sun nici eu din Bucuresti. Iti doresc sa ai parte de discutii reconfortante..dar banuiesc ca asa si sunt de fapt.
Andreea a spus…
Multumesc, Marius !