Ceva ca rugăciunea

Nu stiu ce am,
Ca nu dorm cand dorm
Nu stiu ce am,
Ca nu sunt treaz,
Cand stau de veghe.

Nu stiu ce am,
Ca nu ajung nicaieri,
Cand merg.

Nu stiu ce am,
Ca stand pe loc
Sunt, hat , departe.

Doamne, din ce fel de huma
M-ai luat in palmele tale calde
Si cu ce fel de saliva
Ai amestecat si-ai framantat huma-mi?

De nu stiu ce am
Ca exist,
Nu stiu ce am
Ca nu mai am nimic,
Decat pe tine.

Comentarii

Unknown a spus…
Foarte frumos!
Unknown a spus…
Ma gandeam la acea definitie(daca pot spune asa) data de tine intr-un articol anterior-“oamenii sunt purtatorii atator povesti…carti care umbla deschise pe strada, asta sunt oamenii!”
Apoi ma gandeam la acel filmulet de pe eco-tv...*the 11th hour* parca era...mai precis la acea seventa in care se face tot o descriere a omului-si acea afirmatie se referea la faptul ca omul este de fapt o proiectie, un corespondent, sau mai bine zis “o natura” in miniatura, la o scara mai mica...foarte interesant mi s-a parut(si inca mi se mai pare a fi)...foarte frumos spus si foarte adevarat(in opinia mea). Apoi ma gandeam ca si tu ai facut(in prealabil) o astfel de corespondenta om-natura in acel articol despre om, mare linistita/dezlantuita/involburata, fa tot ce poti...Foarte frumos articol si plin de adevar.
Andreea a spus…
L-am scris atat de spontan, ma macina ca nu facusem tot ce imi statuse in puteri intr-o situatie (si imi daduse dumnezeu o saptamana la dispozitie, dar ba am ezitat, ba am preferat doar sa sugerez, ba m-am implicat, m-am ranit si m-am retras..), asa ca m-am intrebat cum ar sta oare lucrurile daca intotdeauna am face ce tot ceea ce putem..
Am venit de la birou cu toate gandurile astea in cap, am pus laptopul pe genunchi si l-am scris in cateva minute. M-am gandit ca pentru unii nu e tarziu sa reflecteze la asta.
gabi a spus…
Superb !
Ca de altfel tot ceea ce scrii.
Congrat :)
Andreea a spus…
Multumesc, Gabi!
Anonim a spus…
"huma " ,una dintre cele foarte bune, indubitabil !
si unde mai pui ca ai fost si tucata pe frunte !!! Nu uita asta!
mult adevar !!