Emotie

Dimineata de duminica. Vara. Mic dejun-cafea, suc de portocale, paine neagra, unt si branzeturi. Plimbare pe sub Tampa. Racoare placuta. Liniste odihnitoare. Verde. Lumina minunata. Dangat de clopote si orasul stralucitor in lumina soarelui de dimineata. Emotie profunda. Recunostinta si bucurie. Ochi inlacrimati.
Stiu ca in momentele grele ma voi refugia mental in acea dimineata perfecta.

Comentarii

Mihaela a spus…
Te invidiez! (Hi Hi Hi)Imi vine si mie cateodata sa plec asa aiurea pe campuri si prin paduri,... numai ca nu prea am unde.
Andreea a spus…
:-) Te tenteaza Camino? Sunt destule campuri si paduri pe acolo.
Mihaela a spus…
Camino?
Andreea a spus…
Camino sau Santiago de Compostella, este un fel de drum initiatic de vreo 800 km, prin Spania. Este parcurs zilnic de zeci de pelegrini .
Prima oara am auzit de Camino prin intermediul unei carti aparuta la For You, intitulata chiar Camino si scrisa de cunoscuta actrita Shirley Mclaine. Am citit-o intr-o noapte.....o carte xeroxata, copia unui prieten...Se gaseste in librarii. Pe atunci, acum cativa ani, eu am crezut ca e rara, pentru ca mi-a fost data in copie xerox.
Uite, o cunoscuta bloggerita, Zully Mustafa, parcurge chiar zilele acestea Camino si relateaza pe blogul ei despre calatoria sa. Este o calatorie mai degraba in interiorul tau decat prin Spania.
Mihaela a spus…
Multumesc!!
Andreea a spus…
Pentru nimic!
Cred ca te va captiva Camino. :-)
Mihaela a spus…
Camino m-a dus cu gandul la un fragment din cartea "Iubeste-te pe tine insuti" de Daphne Rose Kingma care suna cam asa:"Intr-un fel, nu conteaza prea mult pe ce cale apuci. Orice drum pe care te angajezi temeinic si pe care-l urmezi intentionat, te poate duce la esenta ta cea mai profunda..... Cand pornesti la drum trebuie sa mergi pe el cu gratie, angajament si fermitate. Asta, deoarece el te va sprijini cu adevarat, doar daca pornesti o data si inca o data. Doar daca vei pasi pe el, vei ajunge.... la tine"
Andreea a spus…
:-)