Cat de inventiv(a) esti?

"Analfabetii secolului XXI nu vor fi cei care nu or sti sa scrie si sa citeasca, ci aceia care nu vor putea invata si nu se vor putea dezvata de ceea ce au invatat pentru a invata din nou." (Alvin Toffler in cartea "Socul viitorului")

Un workshop care pune creativitatea in prim plan. Un workshop care te va invata cum sa nu respecti regulile. Einstein stia cum sa faca asta, spunea : "daca am fi stiut ce facem, nu s-ar mai fi chemat cercetare, nu-i asa? "

Un workshop in care vei scapa de prejudecata ca numai unii sunt creativi. Ca e dar ceresc al unora, un privilegiu acordat norocosilor. Suntem cu totii creativi. Vorba ceea, "cand un om stie ca urmeaza sa fie spanzurat peste doua saptamani, mintea lui se concentreaza de minune" (Samuel Johnson).

Te invit sa participi activ, alaturi de mine, la un workshop dinamic despre creativitate si cai de explorare a potentialui creativ personal. Sa fim cumva ca Lincoln care afirma ca daca ar avea opt ore pentru a taia un copac, ar folosi sase ca sa isi ascuta toporul.
Sa alocam cateva ore, din timpul pe care il investim in rezolvarea de probleme cotidiene de tot felul, unei modalitati de "ascutire" eficiente: explorarea propriei creativitati .

Pentru detalii despre acest workshop, click pe imagine .



Comentarii