Duminică

Duminică cu biscuiți negri cu ciocolată și iaurt cu dulceață de nuci verzi. Duminică cu lumină clară, intensă și liniștită. Duminică cu aer rece și curat ondulat pe alocuri de râsete spontane. Duminică cu pereți albi pe care scriu vise cu ochii. Duminică fără griji.
Stau pe scara de lemn cu laptopul pe genunchi și ascult muzică. Întâi clasică-pare-se că puștiului meu îi place-, apoi, ultima descoperire, Madeleine Peyroux. Superbă muzica ei, însă potrivită să însoțească lecturile din Călătoria inimii - ...o carte pe care o degust cu înghițituri mici...(câte un pic, mă opresc să permit noii idei să își găsească locul în mine. Ieri, de exemplu, am aflat că inima nu are cum să doară, inima e moale și receptivă, ceea ce doare e carapacea din jurul ei care se sparge..lăsând energia tristeții, de ex., să inunde inima și să o ajute să se trezească, să se simta vie), apoi am trecut la Gogol Bordello, care, ascultați tare, au electrizat aerul tihnit din casă și mi-au infuzat bună dispoziție și poftă de viață.

Week-end-ul viitor merg la bodymindspiritfestival, o să particip la cât mai multe workshop-uri, iar pe 4 aprilie poate îmi cumpăr mărgele și cărți de la Cărturești ..
Duminică fericită și perfectă ca o mărgea meșteșugită cu atenție și iubire. Doar o mărgea din lungul șir dăruit de Dumnezeu.

Comentarii

ajnanina a spus…
are gusturi bune pustiul tau! si alimentare si muzicale :)
sunt de acord cu el...

daca te lasa, te astept cu drag si la workshopul meu, ultimul de duminica :))

o saptamana excelenta!
Andreea a spus…
Multumim! Venim toti trei :-), chiar am vorbit astazi despre tine.
Anonim a spus…
Săptămână de aur, Andreea :) Să te bucuri de fiecare clipă!
Andreea a spus…
Asemenea, Demaio! Te pup!
ella a spus…
Viata este minunata si pentru ca exista mamici fericite!
ella a spus…
Buna seara si bine v-am gasit!
Abia astept sa verific si eu muzica buna pe care o asculta bebe!
Semnat, o mamica care a fost asa cum este "simt enorm, vaz monstruos" acum cativa anisori buni, dar nu am uitat nimic din ENORMITATEA bucuriei de a fi mama si GREUTATEA momentului.
Pe curand,
un om bun.
Andreea a spus…
Ella- este intr-adevar minunata! Copilul acesta, dorit si primit, ne-a resetat deja emotional de cel putin doua ori, ne-a maturizat, insa nu in sensul rau, ne-a umplut inimile de vise si bucurie. Mie mi-a adus si o lumina pe chip si o energie teribila, creatoare. Ma abtin cat pot sa scriu sau sa vorbesc despre fericirea noastra, ca sa nu coplesesc pe nimeni :-), insa recunosc ca niciodata nu am trait atat de frumos si in atata iubire ca acum !
In trei saptamani ma voi elibera si de programul zilnic de la birou si singurele mele griji vor fi sa creez si sa caut in jurul meu si in mine frumosul. Atunci voi avea multe de descoperit si impartasit cu ceilalti!
Anonim a spus…
Foarte frumos ...
Sa aveti grija de voi :-)

Pe mine mai coplesit :-))
Anonim a spus…
Cum stii tu sa descoperi ce e frumos! Mi-ar place sa traiesc in preajma ta, mi-ai fi o calauza buna in viata!
Pe curand, poate!
Andreea a spus…
Cumva esti deja in preajma mea. :-)Daca nu as gasi frumosul, nu as sti "sa traiesc". Sau ceea ce mi s-ar intampla nu ar fi "trait"....poate "supravietuit".... si ar fi trist, risipa de frumusete si bogatie, nu crezi?
Anonim a spus…
http://www.youtube.com/watch?v=rOcXBNYXnYY
Andreea a spus…
Multumesc mult!
Anonim a spus…
http://www.youtube.com/watch?v=99k8w65v3_I
iti recomand si versurile pt analiza. sau psihoanaliza....ca raspuns pt cautari.o zic mai bine ei decat as zice eu.
Andreea a spus…
Intotdeauna gasesti muzica interesanta. In ce priveste cautarile....probabil nu o sa gasesc nicaieri ce caut.., pentru simplul motiv ca nu stiu nici eu exact dupa ce tanjesc.
Anonim a spus…
Tocmai aici este cheia. Cauti unde nu trebuie. Cheia e simpla, desi dureaza pana se gaseste. Nu vedem lumina fara intuneric. Si de aici, derivatele, daturile, tarele si alte asemenea. Ai sansa de a creste pe cineva langa tine. Si vei sti ce anume sa il inveti. Mi-a luat si mie ceva pana sa inteleg. Poti incerca sa uiti simturile obisnuite. E atat de simplu !
Toata iubirea pana am ales sa nu o mai dau.
Multumesc
Anonim a spus…
A, si in incheiere,sa nu uit. Nu intamplator spun aici la postul asta, si nu intamplator iti recomand si un film - Happiness. A, si sa nu uit orgoliul si dorinta ta. M-am reapucat de scris.
Andreea a spus…
Ai multa iubire de oferit si vei iubi mereu si vei oferi mereu, pentru simplul motiv ca asta esti-iubire si bunatate.
In ce priveste scrisul, sunt fericita pentru tine. Scrisul este minunat, terapeutic si benefic. Poate imi trimiti si mie cate ceva din ce scrii, mi-ar placea mult. Poate dupa ce apare fiul meu, in orele in care voi veghea somnul, voi scrie si eu. Am adunat multe senzatii care trebuiesc tintuite si exploatate ...