Paște sănătos !


Am mers pe stradă cu ochii închiși și bărbia ridicată spre soare, am stat desculță pe iarbă, am plâns în liniște- copleșită de fericire privindu-mi omul iubit zâmbind în somn și simțind pruncul nenăscut cum se mișcă...

Atâta lumină blândă, atâtea vise...atâta liniște- mă simt ca un cer senin de vară brăzdat doar de fâlfâirile de aripi ale gândurilor...

Un om a desenat azi uimit în aer conturul burții mele, a zâmbit și când i-am întors zâmbetul, ne-a urat bucuros “Paște sănătos !”. Ne-a plăcut mult urarea, atipică și spusă din inimă, așa că vă doresc și vouă un Paște sănătos !

Pentru fiecare dintre voi poate însemna altceva...
Să aduceți lumină în sufletele și casele voastre !

Comentarii

Nico a spus…
Să ai parte de Sărbători luminoase, Andreea! Sper din suflet să primeşti şi tu tot ceea ce oferi aici, pentru noi toţi!
ajnanina a spus…
lumina multa si tie si celor dragi...
si puiului tau, cand te va intreba uimit din burtica ce e cu lumina asta, sa-i spui ca asa e afara :))
Paste sanatos si fericit!
Anonim a spus…
Andreea, tu esti un om fericit pentru ca poti sa te bucuri de lucrurile marunte si sa arunci pulberi de fericire peste oameni.
Paste fericit alaturi de cei dragi tie.
Cu consideratie,
Manuela Gheorghe
Slobozia
Andreea a spus…
Multumesc pentru urari, Manuela! Ce poetic te-ai exprimat...pulberi de fericire peste oameni ! As vrea sa pot sa fac asta, cu adevarat..un pic de magie pentru ca oamenii sa fie mai senini si sa inteleaga..ca toate vor trece, este atat de efemer totul, incat e pacat sa nu traim in clipa prezenta, asa cum e ea, adica nici buna, nici rea.
Unknown a spus…
de-acord cu ce-ai spus. Paste fericit!