O seară... de poveste

Click pe imagine :-)
Pentru că un prieten al blogului și presupun că și al meu, ne delectează când și când cu povești cu tâlc și pentru că presupun că toți cei care mă vizitați aici, în spațiul online, iubiți poveștile, mă gandesc, în viitorul apropiat, să organizez o întâlnire, o șezătoare la o limonadă sau un ceai, cu toți care vor să vină...o seară relaxată de spus povești.


Ce părere aveți? Ne vedem? Mie îmi surâde - mă și văd huzurind și ascultând povești ! Va fi o experiență frumoasă pentru toți !

Comentarii

Lore a spus…
sunt prima pe lista!
Andreea a spus…
Notat !
Cu cat mai multi, cu atat mai bine ! Dupa ce ne adunam cativa, stabilim seara intalnirii. Cu cat mai repede, cu atat mai bine! (pentru mine, pentru ca ma fac mare de la o zi la alta) :-)
Anonim a spus…
Cu cata bucurie as accepta invitatia, dar, cata tristete ca nu o pot onora!
Se vor mai ivi ocazii...
Pe curand, poate!
Andreea a spus…
De ce nu o poti onora? Inca nu am stabilit data exacta...Cu siguranta, luna aceasta:-)
Andreea a spus…
Maya, Sorin, Ioana si toti cei care vreti sa veniti- va anunt curand unde si cand.
Pana atunci, cine mai doreste sa vina sa lase un mesaj aici sau pe adresa mea de mail, ca sa putem face o rezervare undeva.
Semaca a spus…
Vreau si eu!
Andreea a spus…
Sambata seara, pe 30 mai, cam pe la 18.30-19.00, ce spuneti?
Daca e bine pentru toata lumea, am sa sun la Mandala pentru rezervare. Pentru cei care nu au mai fost la Mandala, iata link : http://www.mandalaclub.ro/
Ce spuneti? Ma gandesc la Mandala pentru ca acolo e liniste si placut...insa daca aveti alte sugestii/preferinte...spuneti.
ombun a spus…
ahhh ce interesant suna! mi-ar placea tare spiritul sezatorilor de alta data mult ca sa reinvie, sa socializam intr-o societate tot mai individualista. poate cand ma intorc din Franta o sa fie un grup deja cu traditie si o sa ma primiti si pe mine, cu emotiile mele cu tot!

o intalnire relaxantava doresc!
Andreea a spus…
Vei fi binevenit, oricand !
Toti cei care doresc si care isi pot crea o bresa de timp pentru o seara cu povesti, sunt rugati sa imi dea un semn de viata.:-)
Lore a spus…
din pacate eu lucrez sambata seara (tura de noapte), as fi disponibila duminica, in cazul in care se va modifica ceva...daca nu, ramane pe alta data :) p.s. e draguta locatia pe care ai sugerat-o, initial ma gandisem la serendipity ... imbratisez
Andreea a spus…
O intalnire mai ampla cred ca va ramane pe altadata....cand imi va permite starea fizica...sunt pe ultima suta de metri cu sarcina, mai am cam doua saptamani..
Servici usor, Maya!
E frumos si la Serendipity :-)
Lore a spus…
Multumesc! O nastere usoara! :)