Un golf numit Acasă


E o binecuvântare să nu ai habar ce nume poartă zilele săptămânii. Există doar zi și noapte, dimineață și seară. Există doar efortul de a fi în prezent, de a nu uita cumva ce binecuvântată și iubită sunt.


Pași elastici într-o dimineață frumoasă. Aerul spălat de ploaie, strada pustie. Singura plimbare pe ziua de azi, pe la 9.30-10.00. Boierii mei dormeau frumos. Pe stradă, mă gândeam că trăiesc într-o lume paralelă-orașul a suferit azi, străzile au fost sufocate, traficul de groază, iar oamenii au mai încasat, resemnați și apatici, încă o scatoalcă. Mergeți pe jos spre serviciile voastre, plecați cu câteva ore mai devreme!..Nu insist prea mult pe gândurile astea, am decretat săptămâna aceasta săptămâna frumuseții și a vitalității.


Azi mi-am petrecut toată ziua cu Vladi- ador modul în care mă "pupă" el, modul în care zâmbește când ne privim sau când îi cânt oac, oac, diri, diri, da..El e cea mai bună sursă de vitalitate și frumusețe. Trăiește într-o lume magică, se uită fascinat, curios când strâng rufele sau când beau un pahar cu apă...Chiuie acum, se joacă cu tati....





Comentarii