Cine mai merge în căutarea puterii personale?


Vortando. Connecting to your Inner Power. Performance inter-activ susținut de Irinel Anghel si Sorin Romanescu


"Vortando este un cuvânt inventat de un copil pentru a-i da putere.
În căutarea puterii interioare este astfel tema acestui eveniment. Între experiment muzical și experiment spiritual, programul propus de cei doi artiști aduce pe scenă un proces de descoperire a sinelui și o interacțiune exprimată muzical printr-o călătorie sonoră în care muzica este rezultatul inducerii unei stări de conștiință extinsă.


Există o apropiere a acestui experiment de practicile shamanice în care subiectul, aflat în stare alpha, călătorește spontan sau ghidat în zone necunoscute întâlnite prin activitatea imagistică a subconștientului.


Având la un moment dat ochii acoperiți cu o pânză neagră, Irinel Anghel și Sorin Romanescu își dau întâlnire în această dimensiune și lasă să se manifeste o comunicare sonoră de dincolo de controlul mental al transmiterii stărilor, viziunilor, emoțiilor întâlnite în călătoria lor interioară, pe care o oferă publicului în timpul real al desfășurării aventurii de auto-explorare, de auto-cunoaștere, deschizând canalele de acces către adevărul ce se manifestă în ei și prin ei în acel moment.


Călătoria pe care artiștii o fac în căutarea puterii interioare se adresează așadar nu numai lor înșine dar și publicului, participanții având posibilitatea de a lucra spiritual în timp real pe parcursul experienței, cu o anumită calitate, o dimensiune a ființei lor ce le va fi indicată înaintea performance-ului. "
Pentru detalii-click pe imagine.


Muzica lumii interioare inaugurează astfel prin Irinel Anghel și Sorin Romanescu o practică muzicală de dezvoltare personală în care artiștii propun experiențe creative profunde.
Late edit-biletele costă 10 Ron și se pot cumpăra chiar înainte de concert.

Comentarii