Emotions Haute Couture






Emotions Haute Couture-parada muzicala a emotiilor...unul dintre cele mai solicitante si ...emotionante spectacole, la propriu, la care am participat vreodata. A intra in contact cu propriile emotii, a le recunoaste, a le da voie sa se manifeste nu a fost niciodata prea usor, ce te faci insa cand esti tintuit de un scaun si inima iti este scaldata, pret de mai bine de o ora, de emotie dupa emotie? Cand treci de la seninatatea alba si diafana la frica abisala, care infioara și contorsioneaza sufletul sau de la compasiunea tamaduitoare la tristetea adanca, dureroasa?

Un exercitiu greu, chiar si pentru cei care, in viata de zi cu zi, jongleaza abil cu emotiile lor. Niciun curs cu teme la moda gen “dezvoltarea inteligentei emotionale” nu mi-a relevat cu atata maiestrie si delicatete puterea transformatoare a emotiilor asa cum a reusit spectacolul-cadou al celor trei minunate artiste -Irinel Anghel, Elmira Sebat si Mihaela Vosganian. Intre spectatori si ele, intai, un spatiu mic, saturat de vibratia intensa a emotiilor, apoi inocenta si bunatatea celor trei copii – Darius si Eliza Coliban si Maria Tomescu care „au facilitat” prin gesturi si atitudini intelegerea si mai ales trairea emotiei.

Cum pleci de la un astfel de spectacol? Pleci incarcat-fiecare emotie care ti-a atins inima a lasat urme, a agatat ceva acolo, in interior. Unele amplifica si scot la iveala ceea ce nu vroiam sa scoatem (nu intamplator psihologul invitat, Madalina Groseanu, ne-a vorbit despre umbra), altele panseaza si vindeca, altele purifica sau genereaza pace si bucurie...

Sunt sigura ca toti cei care au fost acolo au plecat cu un prea plin al inimii de care se vor bucura multe zile de acum incolo.

Comentarii

Petreceri copii a spus…
foarte frumos...
Anonim a spus…
Rareori lăsa comentarii , dar site-ul într-adevăr interesant , noroc bun pentru tine!
Andreea a spus…
Multumesc! Noroc bun si tie si mai vino in vizita!