Cine mai vine?


Hartă și ate detalii aici

Ieri citeam într-o carte o întrebare (știți deja cât de mult îmi plac întrebările)- cât de des ai ocazia de a face ceva complet nou? Cât de des alegi ceva complet nou? Hmmmm...eu am investigat......m-am observat.....și am tras concluzia cu tristețe că destul de rar....Rămân în apele cunoscute, chiar dacă călduțe și cam stătute....nu mă aventurez prea departe, amân....și așa se face că în ditamai mall-ul intru tot în magazinele cu care sunt familiarizată, așa se face că citesc cam același gen de literatură, așa se face că port cam același croi de rochie, că mă misc printre oameni care îmi seamănă și fug când celălalt este prea diferit, așa se face că în materie de mâncare nu încerc prea des rețete noi etc etc......Așa suntem mulți, trăim bine merci în zona confortabilă, sigură, cunoscută.
Pe de altă parte, momentele în care am ieșit din zona de confort, momentele în care m-am provocat, în care mi-am impus să schimb radical genul de experiențe trăite au fost cele mai satisfăcătoare,  vii, pline, memorabile și semnificative prin prisma rezultatelor-conștiința mea s-a lărgit, pur și simplu. Aceste momente sunt practic jaloanele existenței mele, momentele de care sunt mândră, pentru că, deși a fost greu, n-am dat înapoi și am reușit să îmi schimb în bine existența. Este ca atunci când ești noaptea, să spunem, pe un câmp întunecat și tot ceea ce vezi este cuprins în fascicolul de lumină al lanternei tale. Experimentând diversitatea, este ca și când ai căpăta o lanternă mai mare și mai puternică, cu care luminezi o zona mai întinsă....Vezi mai multe lucruri, vezi mai bine, ai mai multe informații și mai multă siguranță de sine.
Vă invit în numele Ligiei - pe care o admir și o susțin pentru ceea ce face - la o demonstrație culinară - să vedeți și să înțelegeți cât de minunat se poate trăi cu câteva schimbări ....în farfurie.
Grație ei și nu numai, mă angajez și eu pe acest drum, treptat, treptat, pentru că îmi doresc să fiu sănătoasă, să îmi ating potențialul maxim, îmi doresc să fiu frumoasă și tânără cât mai mult posibil, îmi doresc să fiu plină de energie și inițiativă. Toate astea, cu atât mai mult cu cât trăim vremuri dificile.

Comentarii

Ligia a spus…
Esti draguta foc, merci mult pentru sustinere si ajutor, cat si pentru postarea celor doua articole!
Andreea a spus…
Cu drag!