Vladi și Motanul încălțat

De dimineață l-am dus la teatrul de păpuși ca să vadă Motanul încălțat. A fost minunat - a râs, a aplaudat, a chiuit de bucurie !

Mă uitam în jur - câtă energie pozitivă, ce vrajă îi cuprinsese pe toți și îi înfrumusețase peste poate! Copiilor le scăpărau ochișorii, iar părinții și bunicii radiau cu zâmbete largi pe chipuri !

Așa am sărbătorit noi un an și trei luni.....

Comentarii

Anonim a spus…
Matei este client vechi al Teatrului Tandarica. Reactia lui Vladi a avut-o Matei la Punguta cu 2 bani. Poate mergem intr-o sambata toti 4 la teatru. Ma ocup eu de rezervari ca am ''pile'' :).
Roxana
Andreea a spus…
Mergem, cum nu! Stiam ca ii va placea, acasa interpretez eu pentru el tot felul de scenete cu jucariile lui si e captivat, le priveste, rade, apoi se repede la ele si le smotoceste bine, apoi mi le da iar sa mai fac ....Iar cu aplauzele, a fost nebunie, aplauda atat de fericit si privindu-l, mi-am amintit de el in burtica la mine- tineam cate un curs care se termina cu aplauze si el tresalta fericit in burtica. Mereu reactiona asa la aplauze, aveam senzatia ca sare in sus de bucurie...