Ce este real?

Ce este real? Ce este iluzie?
Ochii noștri, mințile noastre, urechile noastre au răspunsurile lor....
Pentru că realitatea se proiectează și se crează în permanență, în fiecare moment, la timpul prezent. Ea se schimbă în funcție de unghiul din care privim, percepem o situație.


Pas cu pas, artiștii, personajele din spatele unei cortine opace se dezvăluie publicului printr-un act creator de descoperire pictural-sculpturală. Decupajele realizate în timp real de sculptorul Raluca Ghideanu oferă spectatorului unghiuri diferite și căi de acces în a privi realitatea teatral-coregrafic-sonoră: un tablou în 3D, un tablou viu, o poveste și sunete care se crează și se modifică sub ochii participanților. Dacă ceea ce se descoperă în urma acestui act de creație este real....fiecare urmează să își răspundă la finalul serii petrecute în Palatul Cantacuzino, într-o veritabilă atmosferă ArtDetox...

Performance-ul este o provocare a minții la abandon, pentru a încerca simpla acceptare a ceea ce se întâmplă în fiecare clipă.

Intrarea este liberă.

A 6-a ediție a Festivalului Internațional Meridian


prezintă

luni, 13 decembrie, ora 20:30


la Palatul Cantacuzino din Calea Victoriei 141

What's Real?
un performance al grupului ArtDetox

de / cu

Sorin Romanescu - Moog guitar, electronics
Irinel Anghel - voce, performance
Paul Dunca - dans, performance
Raluca Ghideanu - sculptura live

Comentarii

laur1985 a spus…
Salut!
As fi interesant sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Daca te intereseaza te astept cu un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com sau pe yahoo messenger ID: laur_rapidistul. Daca trimiti mail scrie si adresa blogului te rog.
Andreea a spus…
Merci, nu sunt interesata.