Eu şi banii

După ani în care nu am știut mai nimic despre bani (în mare pentru că nu îi aveam), am ajuns acum să am o relație destul de bună cu ei-celor care participă la cursurile mele le mai povestesc uneori trucurile pe care le-am aplicat de-a lungul timpului și care au functionat. Curând am să fac un post separat despre asta.


Pe 8 noiembrie merg la un seminar numit Trezește banii din viața ta. Poate n-ar fi rău să ne vedem acolo :-), cu atât mai mult cu cât seminarul este gratuit....Trainerul are cu siguranță ceva secrete de împărtășit.


Pentru mine, am senzația că va fi un fel de recapitulare finală. Am nevoie de așa ceva, comprimat, pentru că drumul meu de la om mai mereu cu buzunarele goale, incapabil să negocieze financiar, a trecut prin punctul în care banii veneau (ceva ceva făceam bine), însă mă scuturam de ei ca un câine de purici la punctul în care mă aflu acum, când relația este sănătoasă și destul de echilibrată. 


P.S. Aceste legi, aplicate, mi-au schimbat radical viziunea asupra banilor. Nu-mi amintesc din păcate dacă ele au fost notate și puse în circulație de Deepak Chopra sau de către altcineva..m-am bucurat însă să le găsesc pe net, semn că și altora le-au fost de folos. Apreciez şi folosesc în mod deosebit legea zeciuielii şi legea vidului, pe care le voi exemplifica într-un post viitor.





Comentarii