Intrebari cu raspunsuri nenascute

Ieri am condus o parte din drum cu frana trasa....mi se parea grea masina, de parca avea balast.....cand mi-am dat seama, am fost stupefiata! E prima oara cand mi se intampla, gesturile sunt automate, nu stiu cum a fost posibil.

M-am intrebat apoi-oare asa merg si eu prin viata? Cu frana trasa? Asta vrea sa insemne? La asta ma invita sa ma gandesc? Ce inseamna concret a merge cu frana trasa?

Poate am pus intrebarile corecte..ele au rasarit in mine ...insa nu am raspunsuri. Sau mi-e teama de raspunsuri. Mi-e teama, mi-e teama, desi...schimbarile ar face lumina, ar usura greutatea, ar inlatura balastul, stiu, dar confruntarea cu raspunsurile, care acum sunt incerte si neclare..nu e usoara.

Imi promit sa lucrez. Inca nu stiu cum.  

Comentarii

Andreea a spus…
Candva am particpiat la un curs tinut de tine in Alpha si mi-a ramas adanc intimparit in minte ceva ce ai incercat sa ne transmiti. Ne-ai rugat sa ne imaginam ca suntem intr-un parc si sa iti spunem ce senzatii experimentam.Sa observam care este simtul predominant pe care ne bazam fiecare dintre noi.
Acum cred ca "simtul" pe care te bazezi este INTUITIA. Doar ca receptorii nostri sunt mai putin antrenati pentru a capta informatia si pentru a intelege mesajul.
Andreea a spus…
Am facut eu asa ceva? Nu imi amintesc :-))
Da, intuitia a iesit acum la iveala si nu e deloc usor sa o folosesc ca instrument, mai ales ca am o minte activa si bandita.
Pe de alta parte, cu cat o ascult mai des, cu atat vocea este mai clara si mai corecta si asta este fascinant si de mare folos. Inca o data, deloc usor..
Anonim a spus…
Nu-ti mai crea atatea porobleme... ai plecat cu frana trasa pentru ca esti femeie, punct.
Andreea a spus…
Am fost femeie in toate celelalte zile ale vietii mele de soferita. Ce sa inteleg, dupa explicatia ta? Ca femeie, adica neatenta, am fost doar intr-o seara in toata viata mea?
Ce explicatie e asta? Toti barbatii care mi-au auzit povestea, mi-au marturisit ca si lor li s-a intamplat, cel putin o data.
Mai gandeste-te.