Despre vise implinite si recunostinta

De la Zana Norilor, am aflat cum mor visele. Sigur, sunt mai multe modalitati prin care un vis isi incheie existenta, insa cel mai frumos dintre toate este cel in care visul devine realitate. 

Dau mai bine cuvantul Zanei sa explice, cu gratia ei desavarsita, cum se intampla cu visele si realitatea in care traim (care este de fapt, un fel de lumea de dincolo a viselor) : "...ce s-a intamplat cu visul? A "murit", deci a trecut "dincolo", adica aici unde suntem noi si manifestam. Realul este "viata de dincolo" a unui vis. Suntem aici unde ele traiesc." Daca cititi tot articolul (o excursie in nori te va incarca pozitiv, iti promit, deci cauta Zana si vezi tu singur!) veti intelege mai bine.

Poate as fi uitat observatia aceasta atat de magica si plina de revelatii, daca nu mi-ar fi "murit" si mie un vis sambata trecuta. A murit frumos, in aplauze, inconjurat de inimi calde, ochi stralucitori si zambete. Un vis mai vechi a trecut in lumea reala, implinindu-se splendid, asa cum de altfel se cuvine unui vis bine articulat si plin de culoare. 

L-am visat cu curaj, i-am dat drumul in lume, stiind ca va "muri", cu teama si ezitare. De fapt, cei care ati fost alaturi de mine sambata dupa amiaza la Casa Rawz, unde am vorbit despre cum sa gandim pozitiv, stiti prin ce chinuri am trecut inainte de a avea indrazneala de a permite visului meu sa se implineasca. S-a implinit cu ajutorul vostru, 24 de fiinte de lumina, oameni minunati. Am stiut ca e un vis frumos, un vis reusit-prezenta voastra mi-a confirmat asta. Am stiut ca e un vis care va gasi de acum singur o cale de a exista si chiar de a genera alte vise, in    alte inimi. 

Va multumesc din toata inima si va indemn sa visati cu indrazneala! Eu cu asta ma ocup chiar acum, cu visatul cu ochii deschisi. Si desigur, ca orice om cu scaun la cap, nu uit sa ma gandesc si la moarte!
Adica la moartea visului, la trecerea lui fericita in lumea reala. 



Comentarii

Anonim a spus…
O moarte naste alta viata asa cum un vis naste alte vise, in alti oameni, in alte timpuri...

Mai presus de materie suntem un gand, o idee, un zambet, o speranta si toate adunate transcend dintr-un eu in altul, dintr-un timp in altul, murind si nascandu-se mereu pana la perfectiune.

Moartea visului tau s-a metamorfozat in nasterea altor vise schimband vieti, ganduri, zile si nopti.

Asa ca visul tau n-a murit, doar si-a schimbat... locatarul si ... s-a inmultit...

Remus.
Andreea a spus…
S-a implinit...i-am dat voie sa fie in lumea reala, nu doar in fantezie..E frumos, coplesitor de frumos cand se intampla asa.

Am avut o dupa amiaza memorabila, la nivel emotional indeosebi.