In lumea vie a povestilor-Explorari constiente. Invitatie la un atelier de.. poveste

Cum am fi fost fara povesti
Cat datoram, din ceea ce suntem, povestilor auzite de-a lungul timpului?
Avem nevoie ca adulti de povesti? Ce pot aduce povestile unui adult? 
Ne lasam prinsi in magia povestilor doar cand devenim parinti? Sau traim atat de ancorati in povestea vietii de zi cu zi, incat am uitat de ceea ce ne hranea candva imaginatia?Daca ti-e dor de povesti,
Daca vrei sa petreci o seara de iarna printre oameni care iubesc povestile ca si tine,
Daca vrei doar sa asculti povesti cu talc si sa visezi cu ochii deschisi,
Daca iti place sa povestesti,
Daca esti satul de povestile grozave legate de criza, rate la banci, sefi stresati sau stresanti,
Daca cauti putina magie, caldura si prietenie,

Atunci locul tau este alaturi de noi! Fa un pas pe taramul povestilor. O dupa amiaza tihnita de iarna cu muuulte povesti. Vino cu tolba plina, cu urechile palnie si neaparat, cu sufletul deschis! 
Ce vom face:
Ne relaxam, ne cunoastem, invatam cate ceva despre mesajele povestilor si mai ales…spunem povesti, care mai de care: despre cea mai nostima intamplare din copilarie, povestea numelui, povesti cu talc, povesti despre oameni reali, povestea unei pierderi si a unei regasiri, povestea unei bijuterii speciale si povesti inventate. Ce zici? Suna bine? Recapitulare si ultima strigare: cine vrea sa dea putina culoare si caldura unei sambete de iarna alba geroasa, cine vrea sa spuna sau sa auda o poveste, cine vrea sa desluseasca tainele si rosturile povestilor pe lume sau sa isi completeze colectia de povesti, este asteptat pe 11 februarie, la casa Rawz, intre orele 15.00-19.00. 

Victor ne va invata despre tainele si rosturile ascunse ale povestilor, iar eu voi scotoci prin tolba mea cu povesti adunate de-a lungul timpului si le voi spune cui va avea urechi sa le auda! 

Numar de locuri-maxim 15.
Cost: 40 Ron/persoana

Inscrieri si rezervari locuri- andreea@rawz.ro (Andreea Pomana, Dep. Evenimente Casa Rawz, tel. 0731.372.305) .Comentarii

ajnanina a spus…
sa te lingi pe degete, nu alta :)
m-am inscris :)
Andreea a spus…
Hai ca m-ai facut sa rad cu linsul pe degete, ce figura esti!!
Wow! Avem un povestas pe cinste! Pai acum sunt complet relaxata, o sa fie chiar de poveste!!! Multumesc! De-abia astept sa te vad/aud!!