Un week-end de poveste

Sambata, care tocmai a trecut, pentru patru ore, timpul real s-a suspendat, permitandu-mi sa intru intr-o lume de poveste, cu personaje uluitoare, cu povesti care mi-au taiat respiratia, cu imagini fermecatoare care probabil vor ramane pe veci adapostite in sufletul meu.

Atelierul de poveste a functionat la capacitate maxima si pentru asta vreau sa le multumesc povestasilor prezenti! Pentru prezenta, pentru zambete, pentru spiritul ludic, pentru bucatele alese puse pe masa pentru a ne hrani sufletele!  Pentru ca asa m-am simtit, ca la un ospat, un regal, un ragaz de lux intr-un cotidian adesea cam ...prea prozaic si predictibil.

Aici puteti citi o poveste nascuta in atelierul de povesti de sambata..

Comentarii

Anonim a spus…
Andreea, tu esti o personalitate dinamica, exuberanta, as spune chiar... ludica si nu o spun in sens rau! Asa cum esti tu, ne placi multora probabil insa, a fost un contrast evident intre tine si Victor, iar asta nu s-a vazut doar din pozitiile voastre fizice. Ati incercat sa fiti un fel de yin-yang dar, senzatia mea a fost ca v-a lipsit un pic liantul - si voua ca indivizi, dar si voua ca si conducatori sa zicem ai seminarului.
Eu am tot crezut ca va purta si Victor bentita cu stelute... poate-l mai dezlipea si pe el un pic de pe pamant - la Marius parca a avut ceva efect! :P
Andreea a spus…
Multumesc pentru feedback! Da, asa este, nu am fost pe aceeasi lungime de unda. El e prea cramponat de ceea ce stie-terapie, ori terapia in cadrul trainingului nu are ce sa caute, au scopuri si metode diferite. Terapia trebuie facuta in cadrul adecvat, in intimitatea unui cabinet, nu in sala de training.Eu am sperat ca el vrea sa isi dezvolte abilitatile de trainer, nu sa le demonstreze pe cele de terapeut, asa cum s-a intamplat. Acesta este de altfel si motivul pentru care am decis sa mergem fiecare pe ce stie mai bine. Structura si seriozitatea sunt bune si de dorit, eu insami nu as putea lucra daca sub spuma marii (felul ludic, dinamic de a fi) nu ar exista limpezime si organizare, insa duse in extrema nu ajuta nimanui.
Da, daca purta bentita...era o chestie. Mi-a confiscat bagheta la un moment dat si a ascuns-o :-)), cum sa poarte bentita?...