Invitatie la Curtea Regala Extraterestra-poveste veche din viitor


În festivalul Săptămâna Internațională a Muzicii Noi, Irinel Anghel și Sorin Romanescu prezintă o operă SF la Palatul Voievodal Curtea Veche

Irinel Anghel și Sorin Romanescu au pregatit o nouă creație-experiență la care participă și ca interpreți (voce/electronics, computer) alături de Grupul vocal ArtDetox și de Grupul de performeri ArtDetox. (printre care si eu, in rol de domnita extraterestra). 

Electro-Opera aduce astfel în data de 21 mai, la ora 20:30 un spectacol muzical halucinant pe ruinele Curții Vechi Domnești (Str Franceza nr 25-31, langa Hanul lui Manuc, planeta Pamant, desigur). 

Procesările electronice live, muzica de computer, sonorizarea surround, proiecțiile video și emisiile laser, viziunea scenografică a Ralucăi Ghideanu se combină cu deschiderea și entuziasmul artiștilor pentru a oferi publicului o aventură tentantă.

Uvertură cu transmisie automată, Aria Iubirii Galactice, Sarabandă pe trepte stelare, Zomburlescă sunt cateva dintre numerele operei semnate de duo-ul Irinel Anghel & Sorin Romanescu, o producție complexă a festivalului Săptămâna Internațională a Muzicii Noi.

Sonorizarea este asigurata de MEZZO iar productia si performance-ul video apartin grupului Visual PlayGround.

Eveniment organizat de Uniunea Compozitorilor în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.

Comentarii