Sa lucram impreuna saptamana acesta


  • Invata sa zambesti dulce, ca un/unui copil. Zambeste si singur, cand mergi pe strada. Nu se stie cine te vede, cui luminezi sufletul..in plus, zambind, se schimba si alchimia interioara si te vei simti mai bine.
  • Arunca din casa tot ce este rupt si nu mai poate fi reparat, vechi, din alte timpuri, ciobit etc. Aceste lucruri au o energie statuta, trunchiata, care nu ne este de folos. Ce poate fi reparat, aduna si fa cumva sa fie duse la reparat.
  • Trateaza-te cu multa blandete. Ce inseamna asta pentru tine?
  • Binecuvanteaza orice om pe langa care treci. Fii binecuvantat! Daca te surprinzi privind cu mila/compasiune/tristete pe cineva, schimba gandurile-imagineaza-ti un viitor bun, luminos pentru acel om. Fa asta cu cata putere poti.
  • Respira adanc, constient. Respiram superficial, sangele nostru rareori este oxigenat suficient. Mai sunt si multe alte beneficii, gasiti aici, de ex.
  • Cauta lecturi hranitoare, cuvinte luminoase, curate. Energia lor buna se va adauga.
  • Mananca mai putin. Mai putin ca si cantitate, mai putin preparat termic.
  • Fii mereu sincer, onest, cu cartile pe masa. Nimeni nu intra cu bocancii cand casa este curata luna. Nu iti fie teama. Orice teama de a ta, va agata pe cineva care sa o materializeze pentru tine, ingrozindu-te si mai tare. 
  • Aprinde diseara o lumanare aromata si stai intins(a) in pat. E un mic moment de magie, este? Multi suntem asa haituiti de provocarile zilei, incat uitam sa ne cream oaze de liniste si frumos. Ce alte mici insule de frumos si bun iti mai poti oferi? Mici spatii in care doar sa fii. 
  • Suna pe cineva. Vorbim unii cu altii din ce in ce mai putin. Si cand facem asta, este pe facebook, pe mess, skype, mail. Suna pe cineva. Frunzareste agenda telefonica si vezi ce simti. Cred ca apelul tau va fi important pentru persoana asupra careia te vei opri..Nu iti trebuie motiv special sa suni. Ajunge..."ma gandeam la tine, cum esti?"
  • Tine post. Pot sa marturisesc ca nu este usor mereu, insa beneficiile merita tot efortul. Saptamana trecuta am tinut aproape trei zile un post doar cu sucuri de legume si fructe si apa. Dupa prima zi mai grea, cand imi defilau prin fata ochilor toate felurile de mancare favorite, a doua zi a venit cu ceva tulburari emotionale, de fapt un grad mai mare de sensibilitate, insa usor de stapanit cu mici mantre, iar in a treia zi..nivel de energie crescut, ganduri pozitive, mici miracole-lucruri rezolvate lin, sincronicitati grozave. Poti intelege cu adevarat cum vine treaba aceea cu universul care conspira...stiti voi :-). De azi sunt din nou pe sucuri si apa si ma simt bine. Va veti putea achita de sarcinile obisnuite, garantat. Cand apare senzatia de foame, mai faceti-va un suc/smoothie. E simplu.
  • Viseaza cu ochii deschisi cel mai bun viitor pentru tine si pentru noi toti. Imagineaza-ti cu pasiune.

  • Nu obosi facand toate acestea. Rolul lor este sa ne ajute sa crestem nivelul de lumina interioara. Lumina din noi ne ajuta sa stam drepti in intuneric. Ne ajuta sa nu ne pierdem de noi insine cand vremurile sunt tulburi. Ne ajuta sa luminam, chiar si fara sa stim asta, calea aproapelui. Nu v-a spus nimeni vreodata: ce bine imi face prezenta ta? Cu cat vom fi mai preocupati de cum sa ne crestem lumina din interior, cu atat viata noastra isi va dezvalui latura sa magnifica, magica, colorata, vie, fascinatorie. Aceea pe care unii doar o intuim....netraind-o inca. 

Comentarii

Anonim a spus…
Multumesc Andreea pentru reamintire.

:*:*..Francesca
Andreea a spus…
Cu drag! :-)
Ale a spus…
Nu stiu cum se face, dar fix cand am nevoie de asa ceva deschid blogul tau si gasesc exact ce am nevoie. Esti in ochii mei noua Florence Scovel Shinn ;)
Andreea a spus…
Wow, ar trebui sa imi ascult atunci intuitia mai des! :-)
Sunt fericita, Ale ca asa stau lucrurile...