Mai sunt cateva locuri

Workshop-ul cu tema "Gandire pozitiva" se va derula la Brasov, Casa Muresan, Salonul Mic, pe 14 septembrie.
Durata: patru ore

Toata lumea foloseste aceasta sintagma-gandire pozitiva- dar daca intrebi si ce presupune ea, multi ridica din umeri: "stii tu, sa vezi partea plina a paharului !".


Cum să faci asta, e treaba ta!

Work-shop-ul "Gândire pozitiva"  vine să raspunda la întrebarea CUM.



Cum să gândesc pozitiv? 

Cum să îmi menţin un tonus psihic bun? 

Cum să găsesc forţa să văd partea plină a paharului? 

Cum sa înlocuiesc gândirea negativă cu una pozitiva? 

Cum sa ma pregatesc pentru o viata complet schimbata, o viata in care să debordez de energie şi in care armonia si orientarea spre lucruri pozitive sa predomine ? 

E sanatos pentru mine să gândesc numai şi numai pozitiv?






Inscrieri: andreeaburdalescu@gmail.com.
Precizati va rog in mail ziua pentru care optati si numarul de locuri pe care le doriti rezervate. 
Locatia : BRASOV, Casa Muresan, str Nicopole nr 54. 
Intervalul orar: 17.00-21.00
Cost: 40 RON/persoana. 
Trainer: Andreea Burdalescu


Testimoniale:



“Sunt unul dintre cei multi care au participat la workshop-ul tau si care nu numai ca nu au plecat, ci la final au fost tare bucurosi. Sa iti spun ca fost o prezentare amuzanta, plina de har si revigoranta? Sunt sigur ca ai simtit din privirile, din "raspunsul" si aplauzele noastre. Multumesc, pentru mine, workshopul tau a însemnat un nou început, oricât de prețios ar suna.”



“Iti sunt recunoscator, si tin sa iti spun asta in acest mail, pentru felul in care m-am simtit, nu neparat pe loc, ci incepand de duminica seara: linistit, bucuros, puternic, usor. Inainte, pentru o lunga perioada de timp fusesem dominat de o tristete continua (poate chiar destul de apropiata de depresie), de lipsa de energie, de frica; ajunsesem sa imi fie teama ca nu mai pot sa rad sau sa ma bucur de viata si de fetita mea, in timp ce toate treceau cu atat viteza pe langa mine! Incepusem deja sa imi fac probleme si sa ma gandesc sa apelez la un doctor.

 A fost oare energia colectiva a participantilor, exercitiile de respiratie si practica a surasului interior? Poate, insa cu siguranta a fost modul in care am inceput ziua, cu dansul tău antistres, cu energia pe care ne-ai daruit-o intr-un mod direct si amuzant, cu filosofia ta de viata si de "gestionare" a esecurilor.”



“ Andreea, luminezi incaparea si sufletele cu zambetul tau! Mi-ai dat speranta ca mai exista oameni, speranta, frumusete. Am sa aplic tot ce ne-ai spus, daca la tine functioneaza, atunci va merge si la mine.”



„Multumesc! A fost un cockteil de energie, o infuzie de bine. Si cred ca nu atat de la cele auzite, ai tu ceva special, o lumina a ta. Toate cele bune!”



Comentarii