Evenimente viitoare

Este o adevarata provocare sa vezi lumina si sensul  intr-o lume tot mai tulbure. Este greu sa nu cazi prada depresiei sau descurajarii. Cine se scalda in astfel de ape, stie despre ce vorbesc.

Te astept la un workshop-infuzie de bine, cockteil de energie. Asa au spus zeci de participanti ca a fost pentru ei si asa poate fi si pentru tine. Nu vindec, nu fac minuni, iti spun in cuvinte simple si pline de lumina ce a functionat pentru mine.

Iti spun povesti din care sufletul tau isi va extrage puterea. Iti ofer energie sa iti cladesti tu singur in interior un miez tare si puternic, rezistent la toate intemperiile vremurilor pe care le traim.

Iti raspund la intrebarea CUM. Cum sa gandesc pozitiv. De ce, stii cu siguranta, altfel nu ai cauta un astfel de workshop.

Acestea sunt datele si locurile in care ne putem intalni:

  •  Bucuresti, 31 octombrie, 18.00-21.30, Casa Rawz, str Elena Cuza nr 8. Harta aici.
  • Brasov, 3 noiembrie, 9.30-13.30, str Lunga nr 250, et 3, sala 1 (cladirea noua de birouri dim giratoriu Bartolomeu, cu BT la parter)
  • Cluj Napoca, 10 noiembrie, 12.30-16.30, Biblioteca Judeteana "Octavian Goga", str Calea Dorobantilor nr 104, sala et 4
Important:

Precizati in mail numele, numarul de locuri pe care le doriti rezervate si orasul.
(Daca apar schimbari in programul vostru si nu mai puteti participa, va rog anuntati-ma scurt pe mail.)



  
Va multumesc si va astept cu multe emotii pozitive intense!




Comentarii

Mika, cu drag a spus…
Am obisnuit pe toti din jur sa fiu o persoana vesele, optimista, cu simt al umorului si cu o putere de a infrunta orice greutate a vietii ..... desi ei nu vad .... eu simt ... sunt doar amintiri... acum nu mai reusesc sa ma ridic din pat in zilele mele libere, nu mai reusesc sa creez nimic, nu mai vad lumea intr-o picatura de roua si nu mai simt la fel parfumul frunzelor uscate de toamna .... imi doresc foarte mult sa fiu alaturi de tine intr-un astfel de workshop dar din pacate sunt departe de casa .... departe cu trupul si sufletul.... si imi e greu sa diferentiez lumina de umbra
Andreea a spus…
Mika, lasa-mi adresa ta de mail pe andreea@focuspeinima.ro.

Am sa te iau intr-o calatorie...interioara, daca vei vrea. O sa fie bine, ai sa vezi.

Daca am putut si pot eu, poti si tu, oricine poate.
Anonim a spus…
Ai raspunsul la intrebarea ,, de ce s - a intamplat asa " ?
Andreea a spus…
Da. Si nu cred ca iti va placea prea tare sa il auzi...nimanui nu ii place.
Se pot schimba lucrurile, nimic nu e batut in cuie, stii asta, nu?
Anonim a spus…
Am fost la un workshop de-al tau si mi-a placut mult, esti spumoasa si inteligenta. Ce nu spui tu la workshop e de cata disciplina avem nevoie sa aplicam ceea ce spui tu acolo....
Ne trebuie alt workshop pentru asta, serios!
Andreea a spus…
:-)) Nu numai disciplina, cum bine ai remarcat, ci si prezenta..Da, ai dreptate, ar trebui sa spun si asta..ca nu e valabil nimic din ce spun fara disciplina si prezenta.
Multumesc. Pentru tot.
albinuta veninoasa a spus…
Este bine sa pregatesti psihic un om, asupra unor evenimente ... grele. Gand este pregatit psihic si spijinit de catre cei dragi, apropiati, nu simte hopul peste care trece.