Locatii sali de training

Inainte de toate, vreau sa va multumesc din toata inima pentru avalansa de inscrieri si implicit, pentru deschiderea voastra si pentru increderea cu care ma tratati.
Astept cu multa bucurie sa va cunosc pe toti.

Mai jos gasiti adresele locurilor unde ne vom intalni:

Craiova, 15 octombrie, intre orele 17.30-21.30, in sala Romanescu din cadrul bibliotecii judetene Aristia si Alexandru Aman, Str Kogalniceanu. Mai sunt 8 locuri libere.

Bucuresti, 20 octombrie, intre orele 9.30-13.30, in mansarda casei Rawz, str Elena Cuza nr 8, Bucuresti. Mai sunt locuri libere.

Brasov, 3 noiembrie, str Lunga nr 250, et 3, sala 1. Vedeti aici mai multe detalii. Mai sunt locuri libere.

Cluj, 10 noiembrie, str Calea Dorobantilor nr 104, Biblioteca Judeteana Cluj "Octavian Goga", sala et 4, interval orar 12.30-16.30, pret 50 RON.

Pretul pentru cei care s-au inscris deja la Cluj ramane 40 Ron, pentru restul este putin mai mare, din cauza costurilor mai mari legate de transport, cazare etc.



Comentarii

Mihaela a spus…
Draga Andreea,
Ma bucur ca te-am cunoscut, iar participarea la workshop a fost, cu siguranta, o experienta benefica pentru mine. Desi veneam dupa o zi de munca, nu am simtit oboseala, din contra, m-am simtit incarcata de enegie. Mi-a placut tot ce am invatat, singur meu regret a fost ca s-a terminat... Felicitari pentru ceea ce faci si sper sa ne mai vedem la Craiova!
Andreea a spus…
Multumesc, Mihaela! Si eu m-am simtit minunat! Repetam candva experienta...Pana atunci, ramanem in legatura :-)