Sustin branduri romanesti

Am descoperit de curand beneficiile catorva produse despre care vreau sa va spun cateva cuvinte, pe scurt, in speranta ca aceste informatii va vor fi de folos.

De cativa ani, am renuntat sa mai arunc banii pe produse cosmetice scumpe, branduri mari, cunoscute si mi-am indreptat atentia catre brandurile romanesti. Sunt deja fidela cremei de ochi Gerovital si demachiantului cu nectar de gutuie Elmiplant 

De curand am descoperit si cosmeticele Favisan, create de Virginia Faur. Imi plac mult: crema de fata cu spirulina, germeni de grau si 11 plante, gelul de dus si baie cu spirulina si
fabuloasa lotiune de corp bifazica Am de gand sa comand in curand saruri de baie, cartile Virginiei Faur si parfumuri Ambient. 

Alte produse romanesti pe care le apreciez: siropul de catina cu miere si energizantul natural 100% cumparate de aici si crema cu muguri de brad, ceara curata si ulei de floarea soarelui presat la rece. 




Comentarii

albinuta veninoasa a spus…
Io care aduc rezultate garantate, in cel mai scurt timp, adica in 7 zile ma vad cel mai putin (aici) ??? :(

:)
albinuta veninoasa a spus…
Multumim pt sprijin !
Andreea a spus…
Cu drag! Nu am terminat inca borcanul....Si, in plus, rezultatele preconizate au fost puse sever in dificultate din cauza unei raceli puternice! Mai am nevoie de inca 7 zile, asa ca mai aduceti-mi unul in noiembrie :-))
albinuta veninoasa a spus…
ok, se rezolva.
Ma bucur, incercati sa consumati si sirop de ridiche neagra http://mierea-de-albine.blogspot.ro/2012/09/siropul-din-ridiche-negra-si-miere-de.html
Andreea a spus…
Multumesc pentru pont! Incerc maine, ma tine cam de mult tusea asta....
Ridiche neagra cu miere....Sper sa nu fie asa rea la gust cum pare!

In ce priveste comanda, va scriu pe mail tot ce vreau sa imi aduceti.
Catalina a spus…
Buna,as dori sa particip pe 10 nov.2012 la workshop-ul de la Cluj... Oare cum sa ma pot inscrie?
Catalina a spus…
Buna ! Mi-ar face o mare placere sa pot participa la workshop-ul din data de 10 nov.2012 de la Cluj... Cum sa fac sa ma inscriu ??
Exista o taxa de participare? Cat si unde se achita aceasta?
Andreea a spus…
Catalina, multumesc mult! Te rog, scrie-mi pe andreea@focuspeinima.ro. Iti voi trimite toate informatiile pe mail.
Oltea a spus…
Draga mea, iti multumesc pentru postare si pentru recomandarea ta. Sunt foarte uimita de surpriza si recunoascatoare in acelasi timp. Sa iti fie de folos!
Cu drag!