Citesc carti recomandate

de prieteni. 
Aseara am terminat cartea "Vieti secrete" de Tatiana de Rosnay. A fost ca si cum as fi vizionat un film placut. O gasiti pe elefant.ro 
La ce reduceri se practica inca, acum e momentul pentru a cumpara carti. 

Elefant.ro - Premium


Tot cei de la elefant.ro mi-au mai trimis cu ceva timp in urma si Khaled Hosseini, Spendida cetate a celor o mie de sori. O poveste minunat scrisa, sensibila si puternica. 

Ce sa mai caut? Ce carte v-a prins cu desavarsire in mrejele ei? Ce carte v-a pus pe ganduri in ultima vreme, v-a fermecat, v-a sedus? 

Comentarii

Anonim a spus…
Buna Andreea!urmaresc cu placere de cate ori am ocazia blogul tau.Cartea pe care eu am citit-o si m-a impresionat (de fapt , nu am terminat-o inca, mai citesc la ea) e Fara ideal (Aniela) a lui H.Sienkiewicz...
Andreea a spus…
Oh, ce vremuri! Dupa Quo vadis, citita la insistentele unui prieten mai mare cu cativa ani (imi amintesc ca il intrebam incontinuu: ce inseamna quo vadis? si el zambea si imi spunea sa citesc in continuare, ca o sa aflu...), au urmat cam toate cartile lui Sienkiewicz...Potopul, Prin foc si sabie, Aniela, altfel decat celelalte carti ale lui...Multumesc pentru comentariu, mi-a trezit amintiri frumoase. Lectura placuta, bucura-te de Sienkiewicz!