DAR DIN DAR SE FACE RAI. ALTI PRIETENI MI SE ALATURA

Ati remarcat? Am scris alti prieteni mi se alatura, pentru ca la postul meu CAUT SPECIALISTI au raspuns pana acum exclusiv oameni pe care ii cunosc si care ma cunosc, oameni de ale caror servicii sau prietenie eu insami ma bucur de ani de zile.

Sunt oameni frumosi, cu inimi mari, stralucitoare si vreau sa vi-i prezint si sa vi-i recomand. Alegeti-i cand veti avea nevoie. Veti castiga prieteni, nu numai simpli furnizori de servicii.

MULTUMESC !! LOREDANA LATIS, coach, a acceptat sa lucreze pro bono cu cineva care are convingeri puternice limitative.

MULTUMESC!! STEFANIA GUBAVU, psihoterapeut, care a acceptat sa testeze pro bono o adolescenta orfana, sensibila si frumoasa. 

MULTUMESC!! MONICA, femeia cu zambet cald si rabdare de inger de la studioul MEI. La ea merg de mai bine de un an pentru intretinerea culorii parului meu, pentru tuns si pentru o ceasca de ceai verde si tot la ea am programat maine pe cineva  pentru un pic de rasfat. Pro bono, desigur.

MULTUMESC!! MONICA UNGUREANU (Brasov) care mi-a cerut lamuriri de indata ce a citit postul meu. Desi i-am spus de cateva ori ca ma adresez mai ales bucurestenilor, din ratiuni lesne de inteles, ea a gasit cai sa se implice. In week-end voi primi de la ea un mic bagaj cu hainute si jucarii care vor ajunge la un baietel din Bucuresti. 

MULTUMESC!! MIRELA PATRATANU. Mailul tau mi-a adus multe lacrimi in ochi si le simt si acum, cand scriu, cum se inghesuiesc sa iasa afara...A fost mai mult decat pot duce. 
Gratie tie si unor inimi care bat in ritmul inimii tale sunt asa cum sunt. Ajutorul tau nu este material, in nevazut ai facut insa multe pentru mine.


Sunteti cu totii in inima mea si va multumesc !


Comentarii