12 si 27 iulie-ultimele seri de conectare si comunicare din aceasta vara

Despre bariere in comunicare.


De ce un astfel de workshop? 


                                                            


Pentru că, în zilele noastre, a comunica mai mult este echivalent cu a spune mai puţin. Avem mai multe mijloace şi instrumente, însă comunicarea este din ce în ce mai defectuoasă.

Pentru că « principala problemă în ce priveşte comunicarea, este iluzia că ea a avut loc. » (Einstein).

Pentru că nu ajunge doar să vorbim pur şi simplu. Asta învăţăm repede, în primii ani de vieţă. Ce şi cum să vorbim, astfel încât să fim înteleşi … învăţăm pe parcurs- de cele mai multe ori din experienţe negative de comunicare.

Obiectivul major al acestui workshop este facilitarea înțelegerii procesului de comunicare, identificarea câtorva puncte nevralgice, care duc frecvent către conflicte și derapaje și furnizarea de soluții aplicabile în practică, astfel încât procesul comunicării să fie cât mai fluid posibil şi lipsit de asperităţi. 

Pentru mai multe detalii si rezervari locuri, accesati pagina  focuspeinima.ro 


Click in calendar pe ziua aleasa. Pentru rezervare loc, derulati pagina pana jos si completati campurile. Pot participa doar cei care si-au rezervat loc si care au primit pe mail confirmarea rezervarii. 




Comentarii

Unknown a spus…
Când țineți un workshop și la Timișoara, sau la Oradea? Mi-ar plăcea să vă ascult, după câte am citit pe blog. Mulțumesc!
Andreea a spus…
Eu va multumesc! As veni cu drag si la Timisoara si la Oradea, insa doar pentru cursuri in cadrul unei companii.
Costurile sunt prea mari- ma refer la avion, cazare, sala etc-pentru a putea fi sustinute de un workshop open de tipul celui organizat in Bucuresti...

Anonim a spus…
Mi-a placut mult workshopul tau, multe informatii noi, iar tu ai o caldura si o charisma incredibila. Te-am admirat! L.
Andreea a spus…
Multumesc!
Adriana a spus…
Workshop-ul "Bariere in comunicare" este un workshop la care prezenta este obligatorie! M-am simtit minunat si am invatat,intr-un mediu relaxant si prietenos, cum sa-mi dezvolt capacitatea de a-mi proteja comunicarea de influente negative, precum si sa-mi imbunatatesc abilitatile de comunicare.
Recomand tuturor participarea!
Multumesc.