Carnetul de bal- ianuarie


17 ianuarie - merg la piesa Hotii de frumusete, la Teatrul evreiesc. Am un mic ghimpe in inima, regia este semnata Chris Simion dupa scriitura careia nu ma omor. Sau poate o compar, nedrept, cu Lia Bugnar care m-a fermecat de fiecare data.
19 ianuarie - la doctor, sa aruncam o privire inauntru, in burtica.
23 ianuarie - o reintalnesc pe Camelia Radu, la workshopul Mami, tati, te privesc si stiu cand voi veni... Recunosc ca nu inteleg mereu ce spune Camelia, insa ma simt grozav in preajma ei. Sa mai zica cineva ca nu este adevarata zicala care spune: un om uita ce ii spui, uita ce ii arati, dar nu uita niciodata cum l-ai facut sa se simta! 

26 ianuarie-ce ziceti de un workshop in care sa tratam vreme de patru ore (cu eficienta maxima) barierele si derapajele in comunicare? Este inclusa o doza sanatoasa de amuzament. 

Pentru cei interesati de acest workshop, acestea sunt informatiile utile:
Interval orar: 10.00-14.00
Locatia: Bucuresti. Adresa salii o voi anunta in timp util celor care se inscriu.
Va puteti rezerva un loc folosind formularul de contact de pe focuspeinima.ro.
Orice intrebari/nelamuriri mi le puteti solicita pe adresa andreea@focuspeinima.ro.
Pret: 50 Ron/persoana. 

Revin cu un post dedicat acestui workshop.

Comentarii

Anonim a spus…
Eu vin Andreea! Abia astept, te rog sa nu te razgandesti. Vreau sa ma inscriu, dar la mine nu se deschide formularul. Mai verifici tu ?
Si la mine sarcinile au fost diferite (am doua minuni de fete), total diferite. Tu fii cum poti sa fi, nu cred ca o perioada se mai pune problema sa fii cum vrei!!!

Te imbratisez cu tot dragul
Odetta
Andreea a spus…
Multumesc! Odetta, considera ca ai un loc rezervat! De-abia astept sa te cunosc. Nu ma razgandesc...singurul impediment ar putea fi lipsa inscrierilor..:-)

Sa iti traiasca fetele! Cum le cheama?