Nu blestema ploaia

Zilele trecute am primit un mail de la cineva de la libris.ro, o librarie online din-ghiciti?-Brasov. Ma intrebau daca nu as vrea sa scriu despre cartile pe care le citesc, punand link catre site-ul lor, iar ei in schimb au grija sa ma aprovizioneze lunar cu carti.
Grozava afacere, mai ales cand ma gandesc cam cat cheltuiesc pe carti lunar, la viteza cu care le devorez si la faptul ca, oricum, atunci cand pomenesc de vreo carte, pun link, gratuit, catre editura sau libraria de la care am cumparat-o. 

Le-am trimis o lista de zece carti, prima fiind "Bastarda Instanbulului", de Elif Shafak, care m-a impresionat (tare) cu "Cele patruzeci de legi ale iubirii" si (mai putin) cu "Lapte negru". La zece minute dupa ce am terminat "Lapte negru", a sosit curierul cu cartea mea!

In care citesc surprinsa (si zambitoare) primele randuri:

"Sa nu blestemi lucrurile care cad din cer. Nici macar ploaia. Orice ar cadea, oricat de tare ar turna, oricat de inghetata ar fi lapovita, nu trebuie sa rostesti niciodata vreo blasfemie impotriva celor pe care cerul ni le-ar putea harazi. Toata lumea stie lucrul acesta. "

Comentarii

ajnanina a spus…
abia astept sa povestesti despre ea, am avut aceeasi reactie in fata celorlalte doua carti de care ai pomenit.
lectura placuta si ploaie cu bucurie.
Lore a spus…
http://satmaya.blogspot.de/ - copila cartilor ; lectura cu spor