Mici comori. Recomandari



  1. Apreciez din tot sufletul munca celor de la costumepopulare. Ma relaxez adesea admirand rochiile, braurile, iile si costumasele care ies din mainile lor si mi-am propus sa le trec candva pragul. (dupa ce corpul meu isi recapata dimensiunile normale..)
  2. Daca va place painea....o sa va fie greu sa mai parasiti acest...codrudepaine. Gestul de a framanta, coace si rupe painea aburinda pe masa au pentru mine ceva sfant...desi nu consum des paine, din multe motive, dragostea pentru mirosul ei si pentru toata povestea  stiuta de femeile adevarate, a ramas. 
  3. Toata viata am admirat femeile care stiu sa gateasca temeinic, care fac din asta o arta, dincolo de necesitatea asezarii pe masa a unui fel de mancare. M-am consolat mereu ca seman cu bunica materna, Rada, care rareori isi facea cate o fiertura simpla...in rest traia cu putina branza, un ardei, un castravete, un coltuc de paine...nimic complicat. O romanca de-a noastra, stabilita in Londra, gateste si scrie cu atata dragoste despre mancare...incat...incapabila si sa imi imaginez ca voi putea gati vreodata asa, imi spun ca atunci cand voi avea multi, multi bani, un conac si o droaie de copii, voi angaja pe cineva ca ea :-) Simtiti aromele de mentasirozmarin ?
  4. Interesul meu pentru Kabbalah a plecat de la cateva informatii despre cum se fac bijuteriile Kabbalah semnate Thea Haimovitz. Bijuteriile probabil nu mi le permit, am si sistat cautarile, insa m-am trezit atrasa tot mai mult catre informatia valoroasa cuprinsa in Kabbalah. Si uite asa, ori de cate ori am chef si timp, mai servesc o portie din Kabbalah revelata (cartea am citit-o in cateva ore, atat de tare am fost prinsa, insa trebuie reluata, caci contine termeni total noi..gen Kli si altii), din Zohar  sau mai vad cate un interviu, ca cel din emisiunea punctul din inima, vazut aseara. Mi-a placut mult atitudinea moderatorului, onestitatea cu care spune - eu nu il cunosc atat de bine pe invitatul nostru, il voi cunoaste cu Dvs, modul in care stie sa asculte. Daca as avea un confident, asa mi-ar placea sa ma priveasca si sa ma asculte..:-) 
Las lista deschisa...sunt multe locuri frumoase. Scrieti-mi de ale voastre, pe unde hoinariti pe net cand aveti timp?

Comentarii

Andra a spus…
Multumesc draga Andreea pentru cuvintele frumoase!
Ma bucur ca iti plac retetele mele si te mai astept in casuta mea virtuala!
Te imbratisez cu drag,
Andra
Andreea a spus…
Ah, Andra, cu mare drag! Apreciez mult ce faci si cum faci! Sa intru pe blogul tau.... e un fel de dulce suferinta.:-))
Cel mai mult am dat tarcoale retetei de ceai masala. Imi place la nebunie ceaiul asta si mai mai ca mi-as face curaj sa incerc sa fac acasa. Ma descurajeaza atatea ingrediente, apoi mi-a trecut prin cap sa ii scriu unui amic indian sa imi trimita el! Asa catastrofa sunt...
Mult succes, multe retete impartasite cu noi, mai ales cu noi astia, lipsiti de talent, rabdare, imaginatie :-)
Anonim a spus…
http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/
Buna si calda sa-ti fie inima draga mea Andreea! acesta este unul din blogurile pe care intru uneori...
Felicia
Andreea a spus…
Multumesc, Felicia! Mi-a placut articolul acesta: http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2012/10/cum-ne-spovedim-serile-talpalari-cu.html
Anonim a spus…
aaa...exact asta am citit si eu recent si vroiam sa iti sugerez, dar nu stiam daca sa indraznesc...stii, sunt subiecte delicate, de suflet, nu poti impune credinta...trebuie simtita, traita...iti multumesc din suflet pentru ceea ce faci, ma motivezi sa vad un pic viata mai frumoasa prin frumusetea si caldura pe care o degaji tu prin ceea ce faci aici pe blogul tau, pe care il urmaresc de ceva vreme...Noapte senina iti doresc, Felicia
Lore a spus…
Buna Andreea, eu ascult cu mare drag conferintele Maicii Siluana (http://maicasiluana.blogspot.de/), vad ca deja Serile Talpalari se regasesc la comentarii; invat multe lucruri folositoare in proaspata mea casnicie citind http://tainacasatoriei.wordpress.com/; iar de aici (http://dulcecasa.blogspot.de/) culeg idei practice pentru caminul meu ce asteapta sa fie infrumusetat si plin de iubire. Sunt si eu o iubitoare de Reiki si am primit initierea la distanta de la Karyn (http://reiki-angels.com). Iar http://lumeaspirituala.ro/ ma invita de fiecare data la o Lectura de Azur pentru a o mentiona pe blogul meu, la rubrica Joia Frumusetii :) . O zi insorita iti doresc!