Odiseea vietii

O fetita s-a ascuns in burtica mea. O inimioara bate curajoasa inauntru. Un inger a deconspirat-o. Cu inima l-am crezut. In decembrie, un preot cu darul clarvederii imi vede copiii. Fetita va veni pe lume la finele lunii iulie. Deosebita, ca si baietelul. Preotul nu ma cunoaste, doar mi-a citit numele pe un acatist dat de prietenele mele.  Mintea mai vroia dovezi. Si au venit si ele. Un test de sarcina, o confirmare ecografica.

Fetita. Numele ei ne vine simplu in minte, pe buze. Nu cunosteam pe nimeni cu acest nume. Ingerii imi vin iarasi in ajutor. Intra in viata mea o fiinta cu acest nume. Ma simt de parca o cunosc de o viata. Este frumoasa, generoasa, plina de energie si iubire. Nu ai cum sa nu o placi, cum sa nu o vrei in preajma. Nu vorbim zilnic, insa am un fel de liniste...stiu ca e acolo, undeva si mai stiu ca a intrat in viata mea cu un scop.

In drum spre clinica, in metrou, doua tinere povestesc despre o a treia, pe care o cheama ca pe fetita mea. Zambesc si le spun ingerilor ca am priceput :-) Merg la eco doar ca sa aud ce stiam deja. Ca in mine s-a ascuns o fetita. O vad, mi se pare frumoasa. Atat de clare imaginile!

Valul dintre lumea nevazuta si cea vazuta este mai subtire ca niciodata. Vad semne peste tot, lucru care imi face viata plina de miez si culoare. Stiu ca nu sunt nicio secunda singura. Uneori si simt mirosul ingerilor din jurul meu-miros de tamaie si scortisoara. Sfintenie si buna dispozitie.

Doi copii frumosi si cuminti m-au ales sa le fiu mama. Si calauza. Si sustinator. Si prieten. Doua suflete iubite si-au trimis ingerii sa ma anunte, stiind ca voi intelege.

Vladimir si Miruna. Copiii mei, al caror nume respira pacea, caci mirul din numele lor semnifica untdelemnul sfant din biserica. Semnifica, in slavona veche, pacea. Cel care conduce cu pace (Vladimir-volod-a conduce si mir -pace) si pacea este una (Mir-una).

Petru Vladimir si Maria Miruna. Legaturile mele cu Cerul si Pamantul. Ancorele mele. Fapturi de iubire si lumina. Va iubeste mama..Va iubeste tata... Si mai stiu cateva persoane indragostite de voi. Cine v-ar putea rezista? Sunteti ingeri intrupati....






Comentarii

Monica a spus…
Doua suflete curate cu o inima plina de iubire ca a mamei lor !
Dumnezeu sa te binecuvanteze !
Anonim a spus…
Fii binecuvantata !
Tu si darurile vietii tale.

Cata bucurie cu tine, in tine, pe langa tine. Si pace. Sa fie mereu asa. Te imbratisez cu toata dragostea, Odetta
Anonim a spus…
Buna ziua Andreea si ingerasilor tai , multa liniste si pace pana in iulie, cand o fi sorocul si multa bucurie va doresc! cu drag, Felicia
Andreea a spus…
Va multumesc pentru gandurile bune! Asteptam vara cu bucurie. Si eu si copiii ne sarbatorim zilele de nastere vara :-)) O vom tine intr-o petrecere continua!