Pe aici suntem...

Lilypie Pregnancy tickers
Miruna




Lilypie Fourth Birthday tickers
Vladimir

Comentarii

Monica a spus…
Doamne ajuta sa fie totul ok ! Te imbratisez cu drag.
Anonim a spus…
Dragă Ileana,mă bucur să te regăsesc în felul acesta și să te citesc.Ai rămas aceeași persoană încântătoare pe care am cunoscut-o,
prea puțin în timpul facultății și ceva mai mult în ultimul an.Regret că ne-am rătăcit una de alta și n-am
putut adânci prietenia...Chiar dacă nu-ți mai amintești de mine,nu-i nimic,eu mă bucur oricum că ești bine.Felicitări pentru Vladimir și Miruna !
Ioana (Craiova)
Andreea a spus…
Multumesc, Ioana, pentru gandurile bune!
Daca ma ajuti cu cateva informatii, sunt sigura ca imi voi aminti de tine :-) Ma mandresc cu o memorie buna, mai ales cand e vorba de oameni si de povesti.
Ana a spus…
Draga Andreea ma bucur pt. copilasii tai. Sarcina usoara iti doresc !
Andreea a spus…
Multumesc, Ana! Si eu ma bucur de ei, de amandoi!
Anonim a spus…
Fiti binecuvantati !

Iti doresc din tot sufletul sa fiti bine, bine cu totii pana la capat. Mie imi pari tare luminoasa in aceasta sarcina, desi stiu ca nu e usor deloc. Ma bucur ca te citesc, tu chiar transmiti o stare pozitiva, indiferent despre ce scri. Tare mi-as dori sa scrii mai mult!
Te imbratisez cu tot cu pui, cu tot dragul, Odetta
Andreea a spus…
Bun regasit, Odetta! As scrie mai mult daca as putea sta locului pe scaun. Mai avem putin pana la intalnirea cu frumoasa noastra! Este o bucalata, la 32 saptamani avea deja 2, 185 kg! Avem niste imagini foarte frumoase cu ea.
Pe Vladimir l-am sarbatorit sambata si duminica, doua zile in sir, asa cum se cuvine pentru un baietel cu energia si lumina lui.

4 ani fericiti alaturi de el...