Multumesc!

Pentru ca ati ales sa petreceti langa mine o dimineata de sambata. O dimineata in care v-am asteptat cu inima batand tare tare si cu mere verzi pe post de martisoare. Pentru ca a trecut timpul atat de repede. Pentru ca aveati multe sa imi spuneti si eu, la randul meu, mult mai multe sa va spun. E comic, daca anunt ca un workshop dureaza o zi, nu vine nimeni, e prea mult, e din timpul liber.....daca dureaza patru ore...e prea putin, trece prea repede, unele teme meritau mai multa atentie....

Se spune ca nu poti lumina drumul aproapelui, fara a-l lumina pe al tau mai intai. Simt asta la fiecare astfel de intalnire. Ce aleg sa va spun voua, imi spun/reamintesc mai intai mie.
Ce auziti voi, imi intareste si mie credinta si imi da putere. Ma uit in urma si imi spun da, se poate.
Ce anume? Sa controlez atmosfera din interiorul meu, sa aleg ce fac, cum ma simt, cum reactionez la stimulii din exterior. Sa inteleg ca nimic nu este haotic si intamplator, ca exista fire nevazute care ne leaga unii de altii.
Aleg echilibrul. Si asta va indemn si pe voi sa alegeti-masura, echilibrul in toate. Stiti voi....fiti buni unii cu altii si jucati-va frumos...



Comentarii

Anonim a spus…
Multumesc, Andreea, o minune de mamica! Cum ti-am mai spus, anul acesta ai fost martisorul meu. Voiam sa te cunosc si de aproape, nu doar de pe blog. Si in dreptul tau sta UN MARE DAAA !
Multumesc pentru darul acestei zile, un dar foarte pretios pentru mine. Gandul la tine inseamna zambet (al tau, superb!)si o stare pozitiva. Deja lucreaza in mine, pe langa mine, gandul bun si starea pozitiva de la tine. Multumesc.
Cu toata dragostea, Odetta
Andreea a spus…
Odetta, multumesc ca ai venit! A insemnat mult pentru mine, cu atat mai mult cu cat ai strabatut drum lung.
In rest...esti prea buna cu mine!

te imbratisez!