Poveste pentru Carmen

Draga Carmen, 

iti multumesc pentru inceputul de poveste. Tot aman sa o astern, pentru ca o simt trista. Ca si la Maya, simt ca e mai mult decat o poveste, poate ca ea contine un sambure din adevarul tau. Cu atat mai mult imi este greu sa astern in pripa cuvintele.
Randurile trimise de tine sunt mereu in mine, le cantaresc, le desir, le imbrac in putina culoare, sterg si o iau de la capat. Putin mai devreme am citit niste scrisori-cirese amare si m-am gandit ca femeia care rosteste cuvintele trimise de tine ar putea semana bine cu autoarea acestor scrisori. Poate ma insel...nu zic nu. 

Cred ca azi se va lasa scrisa si povestea pentru tine. Mai ai putina rabdare, da?

Pana atunci, voi ceilalti, iesiti macar o data din umbra. Am nevoie de feedback-ul vostru, o vorba frumoasa de-a voastra face pentru mine sa straluceasca soarele mai tare.  
Stiu ca sunteti multi...Stiu ca sunteti oameni buni, sensibili, discreti. Acum sunteti cifre, statistici, grafice. Ma naucesc toate acestea. As vrea ca macar unii dintre voi sa se decupeze din umbra, sa capete chipuri, voci, identitati. Vreti?

Comentarii

Carmen a spus…
Multumesc pentru ca iti dai silinta sa imi scrii povestea. Nu e trista,chiar deloc,in seara asta copila mea se intoarce acasa de la Cluj, Dumnezeu ii poarta mereu de grija si sa stii ca sufletul meu e plin de iubire.E adevarat,m-a surprins pentru ca de vreo doi ani primesc doar reprosuri si acel ""te iubesc chiar daca.."", maaaama, a fost..wauuuu!!Este si acum cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat in ultimul timp. Chiar e extraordinar de bine ca s-a intamplat!!
Imi place cum abordezi viata,apreciez mult tot ceea ce scrii si abia astept sa citesc si urmatorul articol.
francessca a spus…
Tanjesc dupa ceva anume...uneori visez acel "ceva"..dar cand ma trezesc nu mai reusesc sa-mi amintesc de acea stare de vis in care totul e real...doar putin ,asa ca printr-o ceata fina..si totul se pierde cand deschid ochii si ma trezesc din nou in alta viata...
Lore a spus…
Andreea, buna dimineata!Pentru ca apreciez blogul tau, il citesc cu drag si culeg invataminte sanatoase, iti ofer premiul LIEBSTER despre care gasesti mai multe detalii aici:http://cristinalory.blogspot.de/2013/03/am-primit-premiul-liebster.html O zi frumoasa!
Andreea a spus…
@Carmen- sunt uimita ca intuitia mea a fost totusi corecta. Am simtit ca ce mi-ai scris este mai mult decat o insiruire de cuvinte alese la intamplare. Nu pun la indoiala ca sufletul tau este plin de iubire. Nici gand. Inca ma joc cu povestea in gand, este ceva...greu, nedefinit inca in ea. Se va lasa ea scrisa pana la urma. Sunt nuante pe care vreau sa le exprim cu acuratete, iar acum, cand stiu ca inceputul este decupat din realitatea ta imediata, imi este si mai greu :-). Multumesc insa pentru provocare, imi place joaca asta, ma face sa experimentez emotii la care altfel nu as avea acces.
Andreea a spus…
@Francesca, multumesc pentru mesaj. Il vrei inclus intr-o poveste?
Andreea a spus…
@ Maya, onorata! Multumesc! Iata-ne si premiante :-)
O sa raspund la intrebari cu placere, curand.
francessca a spus…
Andreea daca doresti poti sa o incluzi si intr-o poveste:)..vroiam doar sa raspund cererii tale si sa-ti multumesc pentru tot ce ne impartasesti..pupici
Andreea a spus…
@ Francesca-Sa vedem ce iese. Astept sa fiu intr-o dispozitie interioara buna, sunt meteodependenta si detest asta. M-a dat peste cap un pic schimbarea de vreme, imi regasesc greu ritmul. Momentan,prefer sa vad filme, sa citesc, sa astept sa treaca.
Voi reveni cu povestea ta si a lui Derelict. Imi place jocul asta.