Cateva cuvinte

Ma simt alt om dupa un dus bun, plus ca acum amandoi copiii dorm bine dupa baia de aer si soare de afara, asa ca profit de momentul de tihna sa va spun cat de mama zmeilor sunt :-)

Miruna a venit pe lume miercuri, 24 iulie, la ora 20.20, cu 3,400 kg si 49 cm, sanatoasa si frumusica foc (stiti cu cioara care isi lauda puiul, nu?-unde altii nu vad decat o mutrita zbarcita si rosie, mama vede frumusete pura). Are ochisorii gri-albastri si o gropita in obrajorul drept (o vedem asa, fulgurant, cand o alaptez sau cand schiteaza ea cate un zambet sau o grimasa...). Genele si sprancenele sunt blonde-albe, iar parutul ca al meu si al lui Vladi, saten. Se lumineaza pe zi ce trece la chip, este cuminte foc, nu are colici, papa cu pofta, doarme mult, iar Vladimir oscileaza intre iubire (o pupa si o mangaie cu tandrete, minunandu-se de cat este de mica) si gelozie ca ii tine mama asa ocupata. Ma straduiesc sa fiu si a lui, atat cat imi permite situatia acum. De cate ori prind un moment, il petrec cu el, il reasigur de iubirea mea, il imbratisez si ma ocup de nevoile lui. Una peste alta, nu exista bucurie mai mare decat sa pupacesc si sa alint doi copii!! 

Toata lumea se grabeste sa ma informeze de cat de greu o sa imi fie, daca nu cumva nu imi este (uneori, scurte momente, chiar imi este, insa niciodata nu am vrut sa fiu in alta parte decat acasa, cu ei). Nu gandesc ca este greu, este doar...altceva. Este diferit. Si atat, nici mai greu, nici mai usor decat daca faceam alte alegeri.

O sa va povestesc curand mai multe. Pana atunci, va invit aici.

Prima rochita....inca la spital, il asteptam pe tati sa ne duca acasa.

Comentarii

Anonim a spus…
Felicitari! Sa-ti traiasca! O singura intrebare: pe caldura asta sta cu ciprapei in picioruse?
astharte a spus…
Sa va traiasca, sa-i dea Dumnezeu mult noroc, sanatate si sa creasca frumos!

Anonim a spus…
Fiti binecuvantate !
Sa va traiasca intru multi ani fericiti, sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc, iar voi sa va bucurati de ea toata viata!
Te imbratisez cu tot dragul minune de mamica, Odetta
Andreea a spus…
Multumim!! Este ca o papusa, e tare cuminte.
Referitor la intrebare-trupusoarele nou-nascutilor nu au inca dezvoltata capacitatea de a-si regla singure temperatura, prin urmare manutele si piciorusele sunt reci si au o culoare pamantie-vinetie. In plus, in rezerva in care am stat, am avut noroc sa fie racoare, asa ca noaptea si eu si Miruna dormeam invelite. Auzeam ca e canicula afara, 37-40 de grade, insa din fericire pe noi nu ne-a afectat.

Anonim a spus…
Bine ai venit pe lume, Miruna! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa te ajute sa cresti frumos!
Iar tie, Andreea, sa ai multa putere si rabdare!
Cu drag,
Cristina
Enchainted a spus…
Felicitări pentru mica minune venită pe lume!
Of, ce emoție!
Nu au trecut decât 4 luni de când a venit pe lume și minunea mea și emoțiile sunt tot acolo.
Toate cele bune!
Andreea a spus…
Multumesc, Cristina, multumesc Ioana!
Sunt fericita, fericita, fericita!