Ceva trebuie sa se schimbe


Cartile-oracol care fac parte din pachetul Geometria sacra, de Francene Hart sunt preferatele mele, gratie frumusetii si profunzimii mesajelor. 

Aseara am gasit in biblioteca, usor mototolit (se mai joaca Vladi cu ele uneori), cardul cu nr 25, intitulat ADN. 
Am ales sa impartasesc cu voi ultimul paragraf, pentru mesajul profund pe care il contine. Reprezinta indemnul de care avem uneori nevoie, acela de a contribui cu toata puterea noastra la mersul lucrurilor. Lumea poate deveni un loc mai bun si mai frumos daca incepem sa o transformam constient, din interior. Daca ne rafinam propria fiinta, daca ne ridicam noi energia, daca ne elevam constiinta putem ajuta infinit mai mult, decat orice actiune caritabila fizica. 





"Sentimentele de dragoste si compasiune influenteaza armonia inimii, iar accelerararea acestora ne modifica ADN-ul. De fiecare data cand actionati din inima, mai degraba decat din frica, contribuiti la evolutia umanitatii si la vindecarea Mamei Pamant. Deschideti-va inima acelei realitati in care dragostea este raspunsul!"


Cand mergeti pe strada sau asteptati metroul va puteti ruga pentru copiii suferinzi din spitale, pentru cei abuzati sexual din toata lumea (in Filipine de ex pornografia infantila a atins cote ametitoare), pentru vreun om nesuferit (nu e nesuferit cu voi de fericit ce e.....), pentru mamele singure sau deznadajduite, pentru adolescentii confuzi, sa isi gaseasca drumul in viata etc. Puteti trimite un gand bun in orice directie doriti. Doar faceti asta...contribuiti cu puterea si lumina voastra ca lucruri ca cele prezentate in filmul acesta sau acesta sau acesta sa nu mai existe vreodata in lumea noastra.
Practicati compasiunea si deschiderea inimii cu iubire cu credinta ca lucrarea voastra din nevazut nu ramane nici nerasplatita si nici invizibila. Vi se vor intampla lucruri frumoase, pe care altii le vor numi noroc....Dar nu pentru asta lucrati cu mintea si energia, ci pentru a face tot ce puteti ca lucrurile sa se apropie de potentialul lor pozitiv maxim.








Comentarii