M-a sfasiat


O poza făcută într-un orfelinat din Irak a emoţionat milioane de oameni. Această fetiţă nu a ştiut niciodată cum este să ai o mamă, pentru că aceasta a părăsit-o imediat după naştere, dar întotdeauna a visat la momentul în care aceasta o va îmbrăţişa.
Aşa că a desenat cu creta pe asfalt imaginea unei mame, apoi s-a descălţat şi s-a ghemuit în "braţele mamei".


Comentarii

Anonim a spus…
Emotionant. Le-o voi arata si fetelor mele, poate vor intelege ce mult au...
Nadia
Andreea a spus…
Le-ai aratat? Cum au reactionat?
Anonim a spus…
Cea mica (3 ani) nu cred sa fi inteles ceva, nu parea impresionata decat de emotia din vocea mea cand le citeam. Cea mare (6 ani) a fost impresionata de faptul ca s-a descaltat si m-a intrebat daca nu i-o fi frig asa, daca putem merge la ea. Oricum, cred ca am un talent de a ma invarti in jurul cozii. Dupa ce i-am tinut "teoria chibritului" despre cate are ea, de scoala pe care are ocazia sa o frecventeze, etc, m-a intrebat senina ce legatura are scoala ei cu fetita aia...no comment. Nadia
Andreea a spus…
Baietelul meu are 4 ani si a fost impresionat tare de povestea cu Hansel si Gretel. Mi-am dat seama de asta la masa, cand isi descanta din priviri mancarea, vorba lui Creanga si tot spunea: eu am multa papa! si asta si asta si asta, tot e papa mea! Si ma tot miram eu ce l-a apucat, chiar ma gandeam daca nu am cumva in fata un mic avar :-P, pana am inteles ca a fost marcat ca bietii copii au fost trimis in padure pentru ca nu mai aveau mancare in casa. Si cand ii spune tati ca merge la servici sa munceasca si el intreaba de ce, tati ii spune pai ca sa avem bani de papa si de jucarii, ii da drumul imediat! Ma bucur oricum ca a inteles ca nu toti sunt asa norocosi...la gradi are un coleg care nu are tata, eu am fost anul trecut mentorul unei adolescente orfane si mereu i-am explicat ca pur si simplu nu toti copii au tot ce are el..Cand ii spun ca il iubesc, el insira repede tot neamul :-)). Nu mai am dubii ca nu intelege.

Arata-i fetitei tale mari poze cu Malala, fetita care a fost impuscata in cap de talibani pentru ca isi dorea sa mearga la scoala...
Anonim a spus…
Buna idee cu Malala, nu m-am gandit, desi am vazut stirea. Am sa-i pun de asemenea si filmul Hansel si Gretel, nici pe asta nu l-a vazut. Iti multumesc pentru sugestii.