Intrebarile de azi

De ce intrati pe blogul acesta? Ce anume sperati sa gasiti? Ce gasiti? Ce lipseste? 

Comentarii

Anonim a spus…
Pe scurt, lumina, gânduri pozitive, trăiri trăite si netraite, sa te regăsim, sa ne regăsim, recomandari, repere,motivatii si bucuria unei lecturi de calitate. Remus.
Andreea a spus…
Coplesitoare asteptari! Multumesc..
Anonim a spus…
Buna dimineata Andreea! am intrat demult intamplator pe blogul tau si apoi a devenit o obisnuinta sa te caut...esti o femeie implinita , cu o familie frumoasa si un suflet sensibil,dar foarte realista...exact asa cum eu mi-as dori eu sa fiu ...si nu sunt inca...dar inca mai visez...sa ramai asa cum esti, naturala si normala...intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna.
Felicia
Tzuca Bufnitzuca a spus…
Cand pasesc in gradina ta virtuala gasesc optimism, plinatate, ganduri curate, limpezi. De parca cele rele nu exista. Imi place :-).
Andreea a spus…
ma bucur. exista si cele rele...am ales doar sa nu contribui cu urat si rau, sa nu incarc negativ pe nimeni, sa nu ma descarc aici, desi am fost adesea ispitita....

Marinush a spus…
Hmm, nu stiu...rezonez cu tot ceea ce spui...te-am gasit intamplator, si nu te pot lasa. Timpul nu-mi permite sa rasfoiesc blogul de la inceputuri..:) Am doua fete, una mica de 2 luni, si nu stiu cum sa ma impart...mama, sotie, gospodina..si eu..eu cui raman? Cand intru aici, ma regasesc...Promit ca intr-o zi te voi citi de la inceput :) Sanatate!
Andreea a spus…
am zis eu ca aici intra numai oameni care imi seamana :-)
Multumesc, Marinush!