Meditatie

Aseara, inainte sa adorm, ma gandeam cu nostalgie la prietenii mei de la Brasov cu care meditam saptamanal...Ii vedeam aievea, cum veneau in mansarda noastra in fiecare joi seara, cum schimbam cateva vorbe, apoi fiecare isi lua locul in primire. Florin pe un scaun la fereastra, Karolyi pe jos, Mihai langa soba, eu rezemata de spatarul patului. Potriveam ceasul pentru cele 20 de minute de meditatie care treceau ca 5 si dadeam drumul muzicii. Am pierdut muzica aceea, insa in mine am auzit-o adesea clar.

Azi am gasit-o fara sa o caut. N-as fi stiut ce sa caut. Ii ziceam "muzica lui Karolyi", caci el ne adusese cd-ul fara nume. Azi am apasat la intamplare pe youtube pe un nume care mi s-a parut atragator. Karunesh. Am ascultat albumul iar si iar...

Obisnuiti sa meditati? Sau sa va rugati zi de zi? Este atat de bine! E ca si cand ai face o baie..in interior. O curatenie, o fereastra deschisa sa intre lumina. Este o lumina pe care o vad/simt toti. 

Comentarii

Anonim a spus…
Azi a fost o vreme foarte urata, am condus mult, o mare parte singur in masina, coloana pe sosea, ma gandeam la ce ai scris tu.
Mi-am propus ca in seara asta sa ma uit pe blogul tau si poate o sa te sun.
De ce nu ma mir cand am vazut postarea ta ? :)
Intr-adevar sa meditezi si in plus sa o faci intr-un grup in care te simti bine e lucru pe care nu-l poti aprecia daca nu ai trait starea.
Si eu regret ca acel grup s-a destramat.
Numai bine.
Lore a spus…
Aceasta este o rugaciune foarte draga mie, simpla si rotunda.
http://naturadivina.com/2011/04/13/litania-parintelui-arsenie-boca/
Lore a spus…
Albumul este minunat. Mi-am amintit de muzica unui domn intalnit aici la un vernisaj. I-am cumparat Cd-ul imediat ce i-am auzit acordurile produse de farfuria sa zburatoare. :)

Buna dimineata!
Lore a spus…
http://www.youtube.com/watch?v=Sb0ZsLk9DO4&feature=c4-overview&list=UUDr8gVF5Y5OtLKSv7pAu8JA
Andreea a spus…
Maja, mi-a placut la nebunie muzica! Multumesc! Si rugaciunea este ca un balsam! Te imbratisez cu toata dragostea!