Dusuri interioare

Apusul de ieri


Adorm spunand: viata ma iubeste. Viata ma iubeste. Viata ma iubeste. Louise Hay m-a invatat.
Si chiar ma simt iubita. Primesc atentie oriunde merg, primesc cadouri neasteptate, am parte de mici miracole si sincronicitati, de oameni-ingeri. Unora le si spun si ma doare sufletul cand ii vad stingheri, incercand sa (se) ascunda  (de) propria lumina. N-as sti de unde sa incep sa povestesc ...si nici nu stiu cat ati crede...


Cand sunt atrasa in discutii aiurea, cand imi scade stima de sine (da, mai, mi se intampla si mie), cand am o zi mai dark, folosesc cuvintele acestea, pe care vi le-am mai spus de altfel: 


Aleg sa ma iert si sa ma dezleg. Aleg sa fiu Una cu Iubirea. Aleg sa fiu Una cu Frumusetea. Aleg sa fiu Una cu Pacea. Aleg sa fiu Una cu Armonia. Aleg sa fiu Una cu Bogatia. Aleg sa fiu Una cu Puritatea. Aleg sa fiu Una cu Lumina. Aleg sa fiu Una cu Abundenta etc.

Camelia Radu m-a invatat..
Sunt cuvinte frumoase, pozitive, care ridica si curata vibratiile. Ma simt mereu mai bine.


Cand imi este frica de ceva, il rog pe arhanghelul Mihail sa taie si sa extraga din fiinta mea energia fricii, sa lase loc luminii si increderii.


Cand vreau sa ma fac bine mai repede, vizualizez o lanterna cu lumina verde pe care o plimb pe locul dureros. Sau daca ma doare rau, umblu intr-un cocon verde. Imaginar....si vizibil pentru unii...
Mereu ma vindec mai repede, ceea ce mi-a si atras renumele de Mama zmeilor. Cezariană, implant dentar, sunt de neinvins :-) Nu am nevoie de antibiotice, timpul de vindecare este redus la jumatate, ma regenerez si sunt mandra de asta. O doctorita a remarcat si m-a si intrebat ce fac si cum, sa isi invete pacientii. 


Cand simt oboseala fizica ca imi da tarcoale, ma gandesc ca habar n-am eu pe unde imi sunt limitele si imi spun ca mai pot, ca probabil sunt pe la sfertul capacitatii mele de rezistenta. Si pot, rezist mai mult decat multi din jurul meu. Daca pe noapte dorm sa zicem doua ore, sunt fericita, caci stiu ca imi voi putea folosi corpul cel putin patru ore pana la urmatoarea "cadere" de energie. 



Cand tind sa ma complic-tinuta, machiaj, alimentatie, imi spun: less is more, simplifica..

Si mereu ma simt mai bine si mai naturala alegand simplitatea. Cineva imi spunea ca oricum personalitatea mea e suficient de complicata, cat sa nu mai aiba nevoie de alte artificii :-). 


Sunt frumoasa, iubita, onorata. Sunt apreciata, radioasa, sanatoasa. In ordinea asta sau usor schimbata....Ma ajuta mult sa ma iubesc si sa ma accept pe mine insami. Cu cat ma apreciez, iubesc, ingrijesc, rasfat mai mult pe mine insami, cu atat si ceilalti simt la fel fata de mine. 



Fa-ma vasul tau plin cu lumina, curata-mi inima si reteaza gandurile intunecate, rele, intoarce-ma catre tine si invata-ma sa fac voia ta, caci voia ta este buna, usoara si curata. Asa ma rog uneori. Vie imparatia ta, precum in cer, asa si pe pamant. Si mai spun adesea: binecuvanteaza-ne, tata ceresc, pe toti. Ajuta-ne sa ne regasim stralucirea si demnitatea, ajuta-ne sa invatam sa ne incredem in tine, ajuta-ne sa ne bucuram de popasul nostru aici si sa facem tot ce putem in viata asta ca sa ne fie bine noua si semenilor nostri. Invata-ma sa servesc dupa voia ta, caci a-i servi pe altii este adevarata bucurie si satisfactie. Invata-ma sa merg dreapta in lumina ta. Fa sa se implineasca in viata mea doar acele lucruri care sunt pentru binele meu cel mai inalt.



DA existentei. Da vietii, da pentru tot ce vine. Sunt in locul perfect pentru mine acum. Sunt unde trebuie ca sa invat, sa ajut, sa cresc. Totul este magic si mult dincolo de intelegerea mea rationala. Am incredere in viata, in curgerea ei, in intelepciunea care o tese. 

Cum mi-a zis o cunoscuta, impresionata de vitalitatea mea: esti...juicy. Viata ta este asa, suculenta, vie, vibranta. Mi-a placut cuvantul asta, juicy...mi-am imaginat atunci o tulpina plina de seva vie, fluida....
Asa vreau sa fiu, o tulpina cu seva vie, fluida, pulsand de viata, de lumina, de bucurie. Asa ma imaginez cand fac exercitii de vizualizare. Nostim este ca eu mereu ma plasez intr-un viitor, insa confirmarile vin mereu in prezent sub forma de exclamatii: ce bine iti merge! ce bine arati! cata energie ai! cat de bine te simti in pielea ta etc etc.




Sper sa va ajute si pe voi. Acestea sunt ceea ce numesc eu "dusurile interioare." Ar mai fi si muzica, vizualizarea sau visatul cu ochii deschisi.


One life? Make it great. 

Simte-te bine cu tine. Restul vine de la sine.
Aici am pregatit un mini e-book care contine mai multe dusuri interioare. Sa iti fie bine cu ele. 

Comentarii

Anonim a spus…
Multumim pentru micul ghid de "dus interior"...il voi exersa mai des.
Remus.
Andreea a spus…
Cu placere! Spune-mi, asa-i ca te simti mai bine, fie si citind cuvintele acestea?
Anonim a spus…
Eu da, ma simt mai mai bine. O sa-mi listez aceasta postare a ta, sa o pot citi iar si iar...Multumim!
Sarbatori cu liniste!

Marinush
Andreea a spus…
:-) happy
Anonim a spus…
Am exersat si eu si am reusit de exemplu sa ma calmez cand eram foarte nervoasa sau sa prind din nou aripi cand simteam ca munca mea e in zadar si ca nu voi reusi vreodata sa ajung la un rezultat. Am mers pe malul marii cu fetele si ne-am luat de mana si le-am pus sa spuna cu mine...ne-a linistit, am fost vesele si calme o perioada lunga. E asa de bine sa stiu ca intrand aici gasesc mereu o sursa de energie pozitiva...Nadia
Andreea a spus…
Cata bucurie mi-a adus feedback-ul tau! Iti multumesc ca m-ai crezut, ca ai testat si mai ales, ca exesrsezi cu cele mici!
Diana Sachelarie a spus…
La obiect și cu mult suflet, din inima spuse toate. Cândva și eu simțeam asa... demult...tare as vrea ca rugăciunile mele sa fie măcar pe jumătate asa de vii către Domnul cum sunt Dușurile interioare pentru cititorii tai! Mulțumesc mult!
Andreea a spus…
Cu multa dragoste! Iti multumesc ca le-ai cumparat si ca mi-ai lasat aici cateva rânduri! Sa fim bine, asa cum ne e menit sa fim!