Intrebarea zilei


Ce porecle vi s-au pus de-a lungul timpului? Sau cu ce nume de alint ati fost cadorisiti si sub ce pretexte?
Mie mi se spune asa: 

  • Ghimpe, pentru limba ascutita si neiertatoare, pentru ca spun verde-n fata tot ce imi trece prin cap, fara menajamente.
  • Huzurel, pentru ca, pe alocuri, sunt rasfatata
  • Printesa, pentru ca sunt.
  • Bulgaras de lumina, pentru aura mea din zilele bune :-P
  •  Musetel, ca vindec delicat ca musetelul.
  • Satra de tigani, pentru ca atunci cand vreau ceva, pot sa fac galagie pe mai multe voci, de la bulibasa la puradei, toti intr-unul. Mi se da numai sa tac, nu pentru ca merit.
  • Eu imi zic singura drama quenn, pentru ca pot face o telenovela din orice intamplare minora. Basca spectacolul pe care il dau cand am public.
Sincer, daca am putea arunca o privire in telefoanele prietenilor sa vedem sub ce nume ne-au salvat numarul, ne-am edifica un pic, nu credeti? 
Zilele trecute mi-a spus un prieten ca are salvat nr meu sub numele Andreea Tatar, nu ca m-ar fi chemat vreodata asa, ci ca sa nu uite de originile mele (vagi) tataresti! 

Later edit: am uitat de Mama zmeilor (sotul meu) si Moaca (Vladi, cand ma impiedic, ma tai, alunec etc) :-)

Comentarii

Lore a spus…
:) neata Andreea! Mi-a placut mult intrebarea de azi si mi-am reamintit cu placere de rasfatul primit de-a lungul vremii.

Tata ma alinta Aschiuta(doar eram rupta din el), Maimutoica(pt ca in discutiile noastre eram mereu contra), Lus;

Mama s.a indragostit de Cocolino iar eu am devenit Coco, Cocuta, Cocolina;

Prieteni, Colegi: mama ranitilor, pisi, mami, lolo;

Sotul scorpion: toxic darling(pt ca indraznesc sa improsc si eu uneori cu ceva venin), sensibilchen( vreau sa fiu si eu alintata doar pt ca Vassatorul din mine are nevoie de altceva), drama queen(sunt o mare producatoare de telenovele); bubica(c se citeste tz in lb.croata si inseamna garbarita(cuvantul original este buba mara); colibri(pt energie), baba(daca nu.mi tace gura si.l stresez), sunshine(pt zambet);

Eu imi spun Die Heidekönigin(o regina a poienitelor, a florilor), Domnita, Muma Padurii(daca se intampla sa nu fiu zen).

Iti multumesc! :)

Lore a spus…
Iar pt prietena mea (http://montecore86.blogspot.de) sunt Zuzeli.